Google Mapsiin lisäämäsi sisällön näkyvyys

Tärkeää: Google Mapsiin lisätyt arvostelut, kuvat ja tähtiarviot ovat julkisia. Et voi lisätä arvosteluja, kuvia tai tähtiarvioita Mapsiin yksityisesti. Lue lisää paikkoja koskevien arvostelujen kirjoittamisesta ja tähtiarvioiden lisäämisestä.

Tietoja lisätystä sisällöstä

Lisäämäsi julkinen sisältö näkyy profiilissasi kaikille.

Mapsissa näkyviä julkisia tietoja ovat

• nimesi, kuvasi ja kuvauksesi
  • Mapsiin lisäämäsi arvostelut, kuvat, julkiset luettelot ja tähtiarviot
  • lisäämäsi sisällön saamat tykkäykset ja katselukerrat
  • Local Guide ‑tasosi, ‑pisteesi ja ‑merkkisi sekä lisäämäsi sisällön määrä.

Vinkki: Lisäämäsi julkinen sisältö näkyy automaattisesti profiilissasi. Voit muuttaa profiilisi asetuksia koska tahansa.

Voit rajoittaa lisäämäsi sisällön ja postaustesi näkymistä Google Mapsissa profiilisi asetuksista. Jos rajoitat sisällön näkyvyyttä, sinun on hyväksyttävä uudet seuraajat, jotta he voivat nähdä julkaisemasi arvostelut, kuvat ja muun sisällön julkisessa profiilissasi.

Profiilin näkyvyysasetusten päivittäminen

1.  Avaa Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Napauta Asetukset ja sitten Henkilökohtainen sisältö ja sitten Profiilin tietosuoja.
  4. Tällä valitsimella voit tehdä profiilistasi rajoitetun.