Använd CarPlay för att hitta stopp längs din rutt

Om du vill söka efter och lägga till stopp längs rutten kan du använda Google Maps i Apple CarPlay. Du hittar information om stoppen, som bensinpriser och hur lång tid omvägen tar.

Detta behövs

Navigera med CarPlay

1. Öppna Google Maps-appen Maps i din CarPlay.
  2. Tryck på Lägg till destination i det övre fältet.
  3. Välj en destination.
  4. Tryck på Kör.

Sök efter stopp under navigeringen

1. Om du vill se det översta menyfältet trycker du var som helst på skärmen medan du navigerar.
  2. Tryck på Lägg till stopp.
  3. Välj en destination:
    • Bensinstationer
    • Restauranger Restaurang
    • Livsmedelsbutiker Livsmedelsbutik
    • Kaféer
    • Sök Sök:
      • Hitta en specifik plats: McDonald’s.
      • Hitta en typ av plats: apotek.
        Tips! Dessa kategorier kan skilja sig åt beroende på var du befinner dig.
  4. Bläddra mellan sökresultaten genom att trycka på Föregående eller Nästa följt av.
    Tips: Pilarna visas bara om det finns fler än ett sökresultat.
  5. Tryck på Lägg till stopp.

Ta bort ett stopp

• I CarPlay: Tryck på Avsluta följt av Ta bort stopp högst upp till höger.
  • På din iPhone: Tryck på X bredvid det stopp du vill ta bort.
    Tips: Om du inte hittar din ruttinformation på din iPhone kan du trycka på hemknappen för att hitta dina stopp.

Använda röstsökning

1. Om du vill se det översta menyfältet trycker du var som helst på skärmen medan du navigerar.
  2. Tryck på Lägg till stopp följt av Mikrofon Voice search.