Utilitzar CarPlay per trobar parades a la ruta

Per cercar i afegir parades a una ruta, feu servir Google Maps a Apple CarPlay. Podeu trobar informació sobre les parades, com ara els preus del combustible o la durada de les desviacions.

Què necessiteu

Navegar amb CarPlay

1. A CarPlay, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la barra superior, feu clic a Afegeix una destinació.
  3. Seleccioneu una destinació.
  4. Toqueu Ves-hi.

Cercar parades durant la navegació

1. Per veure la barra de menú superior, toqueu qualsevol punt de la pantalla mentre navegueu.
  2. Toqueu Afegeix una parada.
  3. Seleccioneu una destinació:
    • Benzineres
    • Restaurants Restaurant
    • Botigues d'alimentació Botiga de queviures
    • Cafeteries
    • Cerca Cerca:
      • Cerqueu un lloc concret: McDonald’s.
      • Cerqueu un tipus de lloc: farmàcia.
        Consell: aquestes categories poden variar en funció de la vostra ubicació.
  4. Per moure-us pels resultats de la cerca, toqueu Anterior  o Següent i, a continuació,.
    Consell: les fletxes només es mostren si hi ha més d'un resultat de la cerca.
  5. Toqueu Afegeix una parada.

Suprimir una parada

• A CarPlay: a l'extrem superior dret, toqueu Surt i, a continuació, Suprimeix la parada.
  • A l'iPhone: toqueu la X que hi ha al costat de la parada que voleu suprimir.
    Consell: si no trobeu la informació de la ruta a l'iPhone, toqueu el botó d'inici per localitzar les parades.

Utilitzar la cerca per veu

1. Per veure la barra de menú superior, toqueu qualsevol punt de la pantalla mentre navegueu.
  2. Toqueu Afegeix una parada i, a continuació, Micròfon Voice search.