Google Mapsin käyttäminen incognito-tilassa

Nyt voit varjella yksityisyyttäsi Google Mapsissa entistä paremmin. Käytä incognito-tilaa, kun et halua, että toimintasi (kuten hakemasi paikat ja käyntikohteesi) tallennetaan Google-tilillesi.

Tärkeää: Kun incognito-tila on käytössä tässä laitteessa, Maps

• ei tallenna tilisi selaus‑ tai hakuhistoriaa eikä lähetä ilmoituksia
  • ei päivitä sijaintihistoriaasi eikä mahdollisesti jakamaasi sijaintia
  • ei personoi Mapsia toimintasi perusteella.

Incognito‑tilan ottaminen käyttöön Mapsissa ei vaikuta siihen, miten internetpalveluntarjoajat, muut sovellukset, puhehaku ja muut Google‑palvelut käyttävät tai tallentavat toimintaasi.

Incognito-tilan ottaminen käyttöön Google Mapsissa

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Napauta Ota incognito-tila käyttöön.

Incognito-tilan poistaminen käytöstä Google Mapsissa

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Napauta Poista incognito-tila käytöstä.

Tässä joitakin ominaisuuksia, jotka eivät ole käytettävissä incognito-tilassa:

• Työmatka
  • Seurataan
  • Sijaintihistoria
    • Vinkki: Sijaintihistoria keskeytetään koko laitteella, ei vain Mapsissa.
  • Sijainnin jakaminen
  • Ilmoitukset ja viestit
  • Hakuhistoria
  • Hakuehdotukset
  • Google Mapsiin lisäämäsi sisältö
  • Google Assistantin mikrofoni navigoinnin aikana
  • Maps offline-tilassa
  • Tallennettu: Tallenna paikka
  • Mediasisällön integrointi

Vinkki: Kun Maps on incognito-tilassa, Google Assistantin mikrofonia ei voi käyttää navigoinnin aikana mutta Ok Google toimii kuten ennenkin. Google Assistant on järjestelmän ominaisuus, joka ei sisälly Mapsin incognito-tilaan, joten sen kautta jakamasi tiedot tallennetaan tavalliseen tapaan.