Se information om företag

I avsnittet Recensioner för en plats hittar du information om platsen grupperad efter olika ämnen. Ämnena hämtas från sådant som andra användare har nämnt i sina recensioner, till exempel ”takterrass” och ”service”.

Filtrera recensioner efter ämne

Du kan filtrera efter ämne för att hitta information om enskilda aspekter av en plats, som hur man sitter eller om man kan äta brunch.

1. Öppna Google Maps Maps.
  2. Sök efter eller välj ett företag.
  3. Tryck på Recensioner.
  4. Tryck på ett ämne, till exempel ”väntetid”, som du vill filtrera recensionerna efter.