Tutustu yrityksen kohokohtiin

Paikan Arvostelut‑osio sisältää aiheita, jotka korostavat paikan tietoja. Nämä aiheet luodaan muiden käyttäjien antamista arvosteluista. Esimerkkejä aiheista, joita käyttäjät voivat nähdä: "kattoterassi" ja "palvelu".

Arvostelujen suodattaminen aiheiden mukaan

Voit suodattaa aiheita saadaksesi tietoa paikan yksittäisistä ominaisuuksista, kuten istumapaikoista tai tietyistä aterioista, kuten brunssista.

1. Avaa Google Maps Maps.
  2. Hae yritystä tai valitse se.
  3. Napauta Arvostelut.
  4. Suodata arvostelut tietyn aiheen mukaan napauttamalla aihetta, esimerkiksi "odotusaika".