Consultar la velocitat

Si afegiu un velocímetre a la navegació, se us mostra la velocitat a la qual conduïu per la carretera.

Important: els indicadors de velocitat que es mostren a l'aplicació de Google Maps només tenen finalitats informatives. Assegureu-vos d'utilitzar el velocímetre del vehicle per confirmar la vostra velocitat de conducció.

Rebeu alertes sobre els límits de velocitat

Si la funció Límits de velocitat està disponible a la vostra ubicació, el velocímetre de l'aplicació us farà saber si esteu conduint massa ràpid. L'indicador de velocitat canviarà de color si supereu el límit de velocitat.

Nota: els factors externs poden provocar que el velocímetre de Maps mostri una velocitat diferent de la vostra velocitat real.

Activar o desactivar el velocímetre

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Configuració i després Configuració de la navegació
  3. A "Opcions de conducció", activeu o desactiveu Velocímetre

Consell: si la funció Límits de velocitat està disponible a la vostra ubicació, podeu activar o desactivar el velocímetre tocant les icones de límit de velocitat Cercle_límit_de_velocitat o Quadre_límit_de_velocitat durant la navegació.

Obteniu informació sobre la navegació a Google Maps