Utilitzar Live View a Google Maps

Descobriu llocs del món real i navegueu-hi amb l'ajuda de Live View.

Disponibilitat de Live View

Podeu trobar Live View Realitat augmentada de Maps en àrees que ja estan disponibles a Street View.

Consell: quan proveu Live View per primera vegada, es mostrarà al telèfon un missatge en una finestra emergent per obtenir accés a la càmera.

Navegar amb Live View

Google Maps ofereix dues visualitzacions a la navegació per a vianants: el mapa en 2D i Live View. Amb Live View podeu veure les indicacions al món real i en un mapa petit a la part inferior de la pantalla. Podeu utilitzar la navegació de Live View durant la part a peu de qualsevol tipus de trajecte.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Introduïu una destinació a la barra de cerca o toqueu-la al mapa.
  3. Toqueu Indicacions Icona blava d'indicacions.
  4. A la barra d'eines del mode de viatge que hi ha a sobre del mapa, toqueu A peu A peu.
  5. A la part inferior central, toqueu Live View Realitat augmentada de Maps.
  6. Seguiu les instruccions en pantalla per ajudar Maps a detectar la vostra ubicació.
    Consell: enfoqueu amb la càmera del telèfon els edificis i rètols de l'altra banda del carrer, no els arbres ni la gent.
  7. Tan bon punt Maps sàpiga on sou, veureu les indicacions a la pantalla mitjançant la visualització de la càmera.
    Consell: per seguretat i per estalviar bateria, us recomanem que guardeu el telèfon quan ja sapigueu on heu d'anar.
  8. Quan arribeu al proper pas de la navegació o a la vostra destinació, el telèfon vibra.
  9. Per tornar a Live View, només cal que inclineu el telèfon per col·locar-lo en posició vertical o que premeu el botó Live View.

Important: la funció Live View no està pensada per utilitzar-la en vehicles en moviment.

Canviar a la visualització de mapa en 2D

Podeu alternar entre Live View i la visualització de mapa en 2D canviant la posició del telèfon de vertical a horitzontal. La funció d'inclinació està activada de manera predeterminada, però podeu seguir aquests passos per canviar-ne la configuració:

1. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració de la navegació.
  2. A "Opcions per a vianants", desactiveu Live View Realitat augmentada de Maps.
  3. Desactiveu l'opció d'inclinació.

Orientar-se amb Live View

Orienteu-vos ràpidament al vostre entorn i trobeu punts de referència propers amb Live View. També podeu saber a quina distància teniu determinats punts de referència i com arribar-hi. Els punts de referència poden ser, entre d'altres, llocs emblemàtics, com ara l'Empire State Building de Nova York, o indrets fàcilment reconeixibles, com ara parcs i atraccions turístiques locals.

A Live View teniu dues maneres d'orientar-vos mitjançant l'ús de punts de referència:

• Cerqueu un lloc o toqueu-lo al mapa. Tot seguit, a la part inferior dreta, toqueu Live Realitat augmentada de Maps.
  • Cerqueu una categoria, com ara "restaurants" o "centres comercials", i toqueu Mostra el mapa.
    • Desplaceu-vos per la selecció de llocs i trieu-ne un.
    • Toqueu Live Realitat augmentada de Maps.

Un cop sigueu a Live View:

1. Seguiu les instruccions en pantalla per ajudar Maps a detectar la vostra ubicació.
    Consell: enfoqueu amb la càmera del telèfon els edificis i rètols de l'altra banda del carrer, no els arbres ni la gent.
  2. Tan bon punt Maps sàpiga on sou, obtindreu la distància fins a la vostra destinació. També podeu accedir a la navegació per a vianants de Live View.
Consell: és possible que la targeta d'informació del lloc us indiqui si la destinació és a la planta superior d'un edifici.

Millorar la precisió d'una ubicació amb Live View

1. Al telèfon o a la tauleta Android, mentre sou a l'exterior, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu el punt blau Ubicació i, a continuació, Calibra Realitat augmentada de Maps.
  3. Seguiu les instruccions en pantalla.

Consells:

• Enfoqueu amb la càmera del telèfon els edificis i senyals que us envolten, no els arbres ni la gent.
  • En funció de la disponibilitat de Street View, pot ser que Maps obri o no Live View Calibrator.
  • A mesura que es recullen dades sobre la ubicació, la vostra posició a Maps es torna més precisa.

Trobar persones amb Live View

Important: aquesta funció està en versió beta i només està disponible per a telèfons Pixel.
Si una persona comparteix la seva ubicació amb el vostre compte, podeu fer servir Live View per veure'n la ubicació al món real.
  1. Al telèfon, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial Account circle and then Compartició d'ubicació.
  3. A la llista de persones que han compartit la seva ubicació amb el vostre compte, toqueu la persona la ubicació de la qual vulgueu trobar.
  4. Toqueu Live View Realitat augmentada de Maps.
    • Seguiu les instruccions en pantalla per ajudar Maps a detectar la vostra ubicació.
  5. Enfoqueu amb la càmera del telèfon els edificis i senyals del carrer, no els arbres ni la gent.
  6. Tan bon punt Maps sàpiga on sou, podeu orientar-vos en direcció a la persona que ha compartit la seva ubicació amb el vostre compte. Veureu un marcador que representa la seva ubicació, així com informació addicional sobre distàncies i pistes de direcció.
    • També podeu accedir a la navegació per a vianants de Live View.

Cercar llocs a Live View per categoria

Aquesta funció només està disponible a Londres, Los Angeles, Nova York, París, San Francisco i Tòquio.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la barra de cerca, toqueu Càmera .
  3. Moveu el telèfon i apunteu-lo cap a edificis o rètols fins que vegeu el text "A punt!".
    • Es mostraran les anotacions de llocs propers.
  4. Passeu el cursor per sobre d'una anotació o toqueu-la per obtenir més informació sobre el lloc.

Consell: també podeu utilitzar les opcions de cerca que hi ha a la part inferior de la pantalla. Toqueu-les per veure una categoria específica.

Com es pot saber si Live View funciona

Quan toqueu Live View Realitat augmentada de Maps, es mostra a la pantalla un missatge en una finestra emergent en què se us demanarà que enfoqueu amb la càmera del telèfon els edificis, els rètols o qualsevol element de l'entorn que Google Maps pugui reconèixer a partir de les dades de Street View d'aquesta àrea. Tan aviat com Google Maps reconeix on sou, mostra les instruccions de navegació al telèfon.

Si Live View continua sense funcionar

Assegureu-vos de fer servir Live View:

• En zones ben il·luminades.
  • A l'aire lliure.
  • en llocs on podeu enfocar amb la càmera del telèfon els edificis i rètols de l'altra banda del carrer
  • en ubicacions on Street View està disponible

Per a la vostra seguretat mentre utilitzeu Live View

Us recomanem que feu servir Live View només quan realment ho necessiteu, com ara quan comenceu un viatge, hàgiu de girar o estigueu a punt d'arribar a la vostra destinació.

Important: us recomanem que guardeu el telèfon quan ja no necessiteu indicacions.

Enviar suggeriments sobre Live View

Expliqueu-nos què us ha semblat Live View en la navegació per a vianants.
  1. Toqueu Suggeriments Icona blava de suggeriments.
  2. Responeu a la pregunta sobre el tipus de problema que heu trobat.
  3. Escriviu els vostres suggeriments.