Yritysprofiilin hoitaminen Google Mapsissa

Jos olet yrityksen omistaja tai ylläpitäjä, voit luoda Yritysprofiilin maksutta Google Haussa ja Mapsissa. Rekisteröidy Yritysprofiiliin tai todenna aiemmin luotu profiili.

Tietoja yritysprofiilista

Kun olet todentanut yhteytesi yritykseen, voit muokata sen tietoja (esim. aukioloaikoja, valokuvia, tarjouksia ja tuotteita) suoraan Yritysprofiilista aina, kun profiili näkyy Google Mapsissa.

Löydät Yritysprofiilisi hakemalla yrityksesi nimeä Google Mapsista. Jos joku muu omistaa yrityksesi tai ylläpitää sitä, voit lisätä omistajia ja ylläpitäjiä sekä poistaa itsesi Google Haussa ja Mapsissa näkyvän Yritysprofiilisi kautta.

Vinkki: Jos haluat lopettaa yritysprofiilin hallinnoinnin, voit poistaa yrityksen tililtäsi. Tämä ei poista yritysprofiilia Google Mapsista. Jos yritys lopettaa toimintansa, merkitse se pysyvästi suljetuksi, ennen kuin poistat sen tililtäsi. Tämän jälkeen yritys näkyy suljettuna Googlessa.

Arvosteluihin vastaaminen tietokoneella

Huom. Yritysprofiilisi on vahvistettava, jotta voit vastata yritysprofiilissasi julkaistuihin arvosteluihin Mapsin tietokoneversiossa.

1. Avaa Google Maps.
  2. Lisää yrityksesi nimi. Klikkaa sitten Haku Haku tai paina Enter-näppäintä.
  3. Valitse Arvostelut.
  4. Etsi arvostelu, johon haluat vastata, ja klikkaa sen vierestä Vastaa
    • Jos Vastaa-painiketta ei näy, sinun on todennettava, että olet Yritysprofiilin omistaja tai ylläpitäjä Google Haussa tai Mapsissa.

Yritysprofiilin muokkaaminen Android-laitteella

1. Avaa Google Maps Maps Android-laitteella.
  2. Avaa yritysprofiilisi lisäämällä yrityksesi nimi hakukenttään tai napauttamalla profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä ja sitten Oma yritysprofiili.
  3. Napauta työkalupalkista Muokkaa tietoja.
  4. Kun olet tehnyt haluamasi muokkaukset, napauta oikeasta yläkulmasta Lähetä Lähetä

Tekemäsi muutokset näkyvät yritysprofiilissasi heti.

Kuvien lisääminen yritysprofiiliin Android-laitteella

1. Avaa Google Maps Maps Android-laitteella.
  2. Avaa yritysprofiilisi lisäämällä yrityksesi nimi hakukenttään tai napauttamalla profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä ja sitten Oma yritysprofiili.
  3. Napauta työkalupalkista Lisää valokuva
  4. Valitse valokuva ja napauta sitten oikeasta yläkulmasta Lähetä Lähetä

Lataamasi valokuvat näkyvät yritysprofiilissasi heti.