Administration af din virksomhedsprofil på Google Maps

Hvis du ejer eller administrerer en virksomhed, kan du oprette en virksomhedsprofil på Google Søgning og Maps uden beregning. Tilmeld dig Virksomhedsprofil, eller bekræft en eksisterende profil.

Om din virksomhedsprofil

Når du har bekræftet din tilknytning til en virksomhed, kan du redigere dens oplysninger (f.eks. åbningstider, billeder, tilbud og produkter) direkte fra din virksomhedsprofil, der hvor den vises på Google Maps.

Find din virksomhedsprofil ved at søge efter dit virksomhedsnavn i Google Maps. Hvis en anden ejer eller administrerer din virksomhed, kan du tilføje ejere og administratorer og også fjerne dig selv som ejer eller administrator via din virksomhedsprofil på Google Søgning og Maps.

Tip! Hvis du vil stoppe med at administrere en virksomhedsprofil, kan du fjerne virksomheden fra din konto. Dette fjerner ikke virksomhedsprofilen i Google Maps. Hvis virksomheden ikke eksisterer længere, skal du markere den som permanent lukket, før du fjerner den fra din konto. Derefter vises den som lukket på Google.

Besvar anmeldelser på din computer

Bemærk! Din virksomhedsprofil skal bekræftes, før du kan svare på anmeldelser fra din virksomhedsprofil på Google Maps fra en computer.

1. Åbn Google Maps
  2. Angiv dit virksomhedsnavn. Klik derefter på Søg Søg, eller tryk på Enter.
  3. Klik på Anmeldelser
  4. Klik på Svar ud for den anmeldelse, du vil svare på.
    • Hvis du ikke kan se knappen "Svar", skal du bekræfte, at du ejer eller er administrator for virksomhedsprofilen på Google Søgning eller Maps.

Rediger din virksomhedsprofil på din Android-enhed

1. Åbn Google Maps (Maps) på din Android-enhed.
  2. Indtast din virksomheds navn i søgefeltet eller tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og så Din virksomhedsprofil for at åbne din virksomhedsprofil.
  3. Tryk på Rediger oplysninger på værktøjslinjen.
  4. Tryk på Send (Send) øverst til højre, når du er færdig.

Du kan se ændringerne på din virksomhedsprofil med det samme.

Tilføj billeder i din virksomhedsprofil på din Android-enhed

1. Åbn Google Maps (Maps) på din Android-enhed.
  2. Indtast din virksomheds navn i søgefeltet eller tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og så Din virksomhedsprofil for at åbne din virksomhedsprofil.
  3. Tryk på Tilføj et billede på værktøjslinjen.
  4. Vælg et billede, og tryk derefter på Send (Send) øverst til højre.

Du kan se dine uploadede billeder på din virksomhedsprofil med det samme.