Gestionar el perfil d'empresa a Google Maps

Si sou propietari o gestor d'una empresa, podeu crear un perfil d'empresa a la Cerca de Google i a Maps sense cost econòmic. Registreu-vos a Perfil d'empresa o verifiqueu un perfil existent.

Sobre el perfil d'empresa

Un cop hàgiu verificat la vostra relació amb una empresa, podeu editar-ne la informació (com ara l'horari comercial, les fotos, les ofertes i els productes) directament des del perfil d'empresa sempre que es mostri a Google Maps.

Per localitzar el perfil d'empresa, cerqueu el nom de l'empresa a Google Maps. Si una altra persona és propietària de l'empresa o la gestiona, podeu afegir propietaris i gestors i suprimir-vos del perfil a través del vostre perfil d'empresa a la Cerca de Google i a Maps.

Consell: si voleu deixar de gestionar un perfil d'empresa, podeu suprimir l'empresa del vostre compte. Aquesta acció no suprimirà el perfil d'empresa de Google Maps. Si l'empresa ja no existeix, marqueu-la com a tancada permanentment abans de suprimir-la del compte. Quan ho hàgiu fet, es mostrarà com a tancada a Google.

Respondre a les ressenyes des de l’ordinador

Nota: per poder respondre a les ressenyes des del perfil d'empresa de Maps utilitzant l'ordinador, heu d'haver verificat el perfil d'empresa.

1. Obriu Google Maps.
  2. Introduïu el nom de l'empresa. A continuació, feu clic a Cerca Cerca o premeu Retorn.
  3. Feu clic a Ressenyes.
  4. Al costat de la ressenya a la qual voleu respondre, feu clic a Respon
    • Si no veieu cap botó "Respon", heu de verificar que sou propietari o gestor del perfil d'empresa a la Cerca de Google o a Maps.

Editar el perfil d'empresa des d'un dispositiu Android

1. Al dispositiu Android, obriu Google Maps Maps.
  2. Per obrir el vostre perfil d'empresa, introduïu el nom de l'empresa a la barra de cerca o toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després El teu perfil d'empresa.
  3. A la barra d’eines, toqueu Edita la informació.
  4. Quan hàgiu acabat, a l'extrem superior dret, toqueu Envia Envia

Podeu veure les modificacions immediatament al perfil d'empresa.

Afegir fotos al perfil d'empresa des d'un dispositiu Android

1. Al dispositiu Android, obriu Google Maps Maps
  2. Per obrir el vostre perfil d'empresa, introduïu el nom de l'empresa a la barra de cerca o toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després El teu perfil d'empresa.
  3. A la barra d’eines, toqueu Afegeix una foto
  4. Trieu la foto i, a l'extrem superior dret, toqueu Envia Envia

Podeu veure les fotos penjades immediatament al perfil d'empresa.