Visa och redigera din Google Maps-profil

I din offentliga profil på Maps kan du visa upp dina bilder, recensioner, listor och annat Maps-innehå. I din profil på Maps kan du

• ändra ditt namn och profilfoto på Google
  • lägga till en kort beskrivning i din profil
  • hantera dina konto- och integritetsinställningar
  • se dina tidigare bidrag och inlägg
  • se visningar och gilla-markeringar på dina bidrag
  • granska ämnesstatistiken.

Tips! Ditt namn, ditt foto och din beskrivning visas alltid i din profil.

Ändra namn och foto

Ditt namn och foto visas högst upp i din profil på Maps.

Så här ändrar du ditt namn och foto:

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Bidra Bidra följt av Visa din profil följt av Redigera profil Redigera följt av Redigera namn och foto.
  3. Skriv ditt namn eller välj ett foto.
  4. Tryck på Spara.

Viktigt! När du ändrar ditt namn och foto påverkar ändringen alla Google-produkter som du använder.

Lägga till eller redigera en personlig beskrivning

Lägg till en kort beskrivning i din offentliga profil för att berätta om dig själv och platserna du gillar.

Tips! Beskrivningen är synlig för alla även om dina bidrag är dolda i din profil.

Lägg till en personlig beskrivning
  1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Bidra Bidra följt av Visa din profil följt av Redigera profil Redigera.
  3. Skriv en beskrivning (upp till 200 tecken).
  4. Tryck på Spara.
Redigera din beskrivning
  1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Bidra Bidra följt av Visa din profil följt av Redigera profil Redigera.
  3. Redigera beskrivningen.
  4. Tryck på Spara.
Ta bort din beskrivning
  1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Bidra Bidra följt av Visa din profil följt av Redigera profil Redigera.
  3. Radera din beskrivning.
  4. Tryck på Spara.

Se din nivå, dina poäng och dina märken som Local Guide

Om du är en Local Guide kan du se dina nivåer, poäng och märken i Google Maps-appen.

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Bidra Bidra följt av Visa din profil.
  3. Du ser din nivå och dina poäng under ditt namn. Tryck på pilen arrow för att se dina märken och antalet bidrag.

Om ämnesbrickor

Ämnesbrickorna baseras på vad du skriver offentligt om på Maps. De visas för att hjälpa dig att hitta personer som ofta söker efter ämnen de är intresserade av. Ämnesbrickor kan baseras på typ av kök, rätter eller andra ställen som du har skrivit om.

Tips! Du kan använda ämnesbrickor för att filtrera bidragande användares recensioner och foton.