Google Maps ‐profiilin katsominen ja muokkaaminen

Julkisessa Maps-profiilissa voit esitellä kuviasi, arvostelujasi, listojasi ja muuta Maps-sisältöäsi. Oman Maps-profiilin kautta voit

• vaihtaa Google-nimesi ja profiilikuvasi
  • lisätä lyhyen kuvauksen profiiliisi
  • muuttaa tili- ja yksityisyysasetuksia
  • katsoa aiemmin lisäämääsi sisältöä ja postauksiasi
  • tarkistaa lisäämäsi sisällön saamat katselukerrat ja tykkäykset
  • katsoa aihetilastojasi.

Vinkki: Nimesi, kuvasi ja kuvauksesi näkyvät profiilissasi aina.

Nimen ja kuvan vaihtaminen

Nimesi ja kuvasi näkyvät Maps-profiilisi yläosassa.

Voit vaihtaa nimen tai kuvan seuraavasti:

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Katso profiiliasi ja sitten Muokkaa profiilia Muokkaa ja sitten Muokkaa nimeä/kuvaa.
  3. Lisää nimi tai valitse kuva.
  4. Napauta Tallenna.

Tärkeää: Kun vaihdat nimesi tai kuvasi, muutos näkyy kaikissa käyttämissäsi Google-tuotteissa.

Kuvauksen lisääminen tai muokkaaminen

Lisää julkiseen profiiliisi lyhyt kuvaus, jossa kerrot itsestäsi ja sinulle tärkeistä paikoista.

Vinkki: Kuvauksesi näkyy kaikille, vaikka olisit piilottanut lisäämäsi sisällön profiilistasi.

Kuvauksen lisääminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Katso profiiliasi ja sitten Muokkaa profiilia Muokkaa.
  3. Kirjoita kuvaus (enintään 200 merkkiä).
  4. Napauta Tallenna.
Kuvauksen muokkaaminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Katso profiiliasi ja sitten Muokkaa profiilia Muokkaa.
  3. Muokkaa kuvausta.
  4. Napauta Tallenna.
Kuvauksen poistaminen
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Katso profiiliasi ja sitten Muokkaa profiilia Muokkaa.
  3. Poista kuvaus.
  4. Napauta Tallenna.

Local Guide ‑tason, ‑pisteiden ja ‑merkkien katsominen

Jos olet Local Guide ‑opas, voit tarkistaa tasosi, pisteesi ja merkkisi Google Maps ‑sovelluksesta.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Katso profiiliasi.
  3. Local Guide ‑tasosi ja ‑pisteesi näkyvät nimesi alapuolella. Napauta nuolta arrow, niin näet merkkisi ja lisäämäsi sisällön määrän.

Aihelastut

Aihelastut perustuvat siihen, mistä kirjoitat julkisesti Mapsissa. Niitä näytetään, jotta löydät helpommin ihmisiä, jotka arvostelevat usein kiinnostavia aiheita. Aihelastut voivat perustua ruokakulttuuriin, ruoka-annoksiin tai muihin paikkoihin, joista olet kirjoittanut.

Vinkki: Aihelastujen avulla voit suodattaa sisällön lisääjän arvosteluja ja valokuvia.