Se og rediger din Google Maps-profil

På din offentlige Maps-profil kan du vise dine billeder, anmeldelser og lister samt andet Maps-indhold. På din Maps-profil kan du gøre følgende:

Tip! Dit navn, dit billede og din biografi bliver altid vist på din profil.

Skift navn og billede

Dit navn og dit billede vises øverst på din Maps-profil.

Sådan skifter du navn og billede:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Se din profil og derefter Rediger profil Rediger og derefter Rediger navn og billede.
  3. Angiv navnet, eller vælg et billede.
  4. Tryk på Gem.

Vigtigt! Når du skifter navn og billede, afspejles ændringen i alle Google-produkter, du bruger.

Tilføj eller rediger din biografi

Føj en kort biografi til din offentlige profil for at fortælle andre om dig selv og de steder, du kan lide.

Tip! Din biografi er synlig for alle, også selvom dine bidrag er skjult på din profil.

Tilføj en biografi
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Se din profil og derefter Rediger profil Rediger.
  3. Skriv din biografi (op til 200 tegn).
  4. Tryk på Gem.
Rediger din biografi
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Se din profil og derefter Rediger profil Rediger.
  3. Rediger din biografi.
  4. Tryk på Gem.
Fjern din biografi
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Se din profil og derefter Rediger profil Rediger.
  3. Slet din biografi.
  4. Tryk på Gem.

Se dit Local Guide-niveau samt dine point og badges

Hvis du er Local Guide, kan du se dit aktuelle niveau samt dine point og badges i Google Maps-appen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Se din profil.
  3. Under dit navn kan du se dit Local Guide-niveau og dine point. Tryk på pilen arrow for at se dine badges og antallet af bidrag.

Om emnetips

Emnetips er baseret på, hvad du skriver offentligt om i Maps. De vises for at hjælpe dig med at finde personer, der ofte bedømmer interessante emner. Emnetips kan være baseret på køkkentype, retter eller andre steder, du har skrevet om.

Tip! Du kan bruge emnetips til at filtrere en bidragyders anmeldelser og billeder.