Notificacions quan s'actualitza la ubicació compartida

Si compartiu la ubicació amb algú, Google Maps actualitzarà periòdicament la vostra posició al mapa perquè la persona amb qui la compartiu sàpiga amb exactitud on sou en cada moment.

De tant en tant, a la part superior de la pantalla o a la llista de notificacions veureu un missatge en què se us informa que la vostra ubicació s'ha actualitzat.

Reduir la freqüència amb què es mostra aquesta notificació

Hi ha maneres d'assegurar-vos que la ubicació s'actualitzi en segon pla. Així, la notificació corresponent es mostrarà menys sovint.

Nota: els passos exactes poden variar en funció del dispositiu.

A Android Pie: minimitzar la notificació

Podeu minimitzar aquesta notificació perquè ocupi menys espai. La propera vegada que es mostri, manteniu-la premuda i seleccioneu Minimitza.

A Android Oreo: reduir la importància de la notificació

Podeu reduir la prioritat de la notificació perquè destorbi menys.

1. A la pantalla d'inici o al menú de l'aplicació, manteniu premuda l'aplicació Google Maps Maps. A continuació, toqueu Informació.
  2. Toqueu Notificacions.
  3. Desplaceu-vos fins a "Persones i llocs" i toqueu Canvis a la ubicació compartida.
  4. Seleccioneu Importància baixa (sense interrupcions sonores ni visuals).

Comprovar si hi ha errors

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps al dispositiu.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Compartició d'ubicació.

Nota: si hi ha algun problema, veureu un missatge d'advertiment a la part superior de la pantalla.

Desactivar aquesta notificació

Important: si desactiveu aquesta notificació, pot ser que la ubicació que compartiu amb altres persones no s'actualitzi i, per tant, no sigui exacta.

Nota: els passos exactes poden variar en funció del dispositiu.

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps al dispositiu.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu "Notificacions" i, a continuació, Google.
  4. Desplaceu-vos fins a "Ubicació compartida de Google (tu)" i desactiveu-la.

Obteniu més informació sobre com es poden activar o desactivar les notificacions de Google Maps

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda