Opdag nye steder og oplevelser

Se Google Maps for at få flere oplysninger om steder og begivenheder i områder, som du interesserer dig for. Du kan få personlige anbefalinger, læse de nyeste anmeldelser og se populære steder. Disse oplysninger kan omfatte indhold fra forskellige kilder, herunder vores partnere og brugere samt indhold, der er offentliggjort på nettet.

Tip! Google kan fjerne indhold, hvis vi konstaterer, at det overtræder vores indholdspolitikker eller gældende lov. Betaling fra andre virksomheder har ingen indflydelse på, hvilke resultater der vises i sektionen Opdateringer i Google Maps. Betalt indhold i Google Maps er forsynet med en etiket.

Vi bruger tilpasningssignaler, der er baseret på oplysninger fra lokationshistorik og web- og appaktivitet, til at påvirke, hvilket indhold der vises i Google Maps. Få flere oplysninger om Lokationshistorik og Web- og appaktivitet, og hvordan du deaktiverer dem.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i alle lande.

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig overalt.

Se steder, som er foreslået til dig

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon.
  2. Tryk på Opdateringer Opdateringer nederst.
  3. Under "Følger" kan du se anbefalinger og opdateringer om steder og begivenheder i dine områder.

Udforsk foreslåede steder

• Rul gennem opdateringerne for at se, hvad der er nyt og interessant.
  • Tryk på Kort (Kort) øverst til højre på kortet for at se, hvor et sted er placeret.
  • Når du finder et sted, som du vil besøge, skal du trykke på Vil besøge Want to go. Herefter gemmes det på listen "Vil besøge".
  • Tryk på Gemt Gem sted for at se listen "Vil besøge". Tryk på Vil besøge Want to Go under "Dine lister".

Hvor kommer forslagene og opdateringerne fra?

I Google Maps kan du finde anbefalinger vedrørende steder og oplevelser i kvarterer, byer og områder. Forslagene er baseret på din lokationshistorik, den hjemme- og arbejdsadresse, du har gemt, og din Maps-aktivitet. Forslagene rangeres på baggrund af tidslinje og relevans af steder og begivenheder i forhold til dine præferencer.

I sektionen Opdateringer kan du se opdateringer om følgende:

• Personer og virksomheder, som du følger
  • Steder, som Google Maps tror, du vil være interesseret i

Vælg områder, du er interesseret i

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon.
  2. Tryk på Opdateringer Opdateringer nederst.
  3. Rul ned til anbefalingskortet, og tryk på Mere Mere og derefter Administrer områder.
    Tip! Du kan oprette en liste med områder, du er interesseret i, eller en liste med områder, du ikke er interesseret i.
  4. Vælg en mulighed:
    • Tryk på Fjern Fjern, hvis du vil fjerne et område fra denne liste.
    • Tryk på Tilføj område og flyt kortet, hvis du vil tilføje et nyt område.
    • Tryk på Vælg område.