Google Maps – tietoja kuluttajalle

Google Mapsista saat tietoa paikoista, joista olet kiinnostunut. Näytettävät tiedot perustuvat sijaintiisi ja aiempiin hakuihisi.

Kun tutkit paikkoja Google Mapsissa, sinulle saatetaan välillä näyttää muiden käyttäjien lisäämää sisältöä (kuten arvosteluja ja valokuvia), jotta saat paremman käsityksen tutkimistasi paikoista. Voit myös nähdä kumppaniemme tarjoamaa sisältöä, josta osa voi olla maksullista.

Alla olevista linkeistä saat lisätietoja Google Mapsin kuluttajatiedoista: