Planlæg din pendling eller din rejse

Før du tager hjem, på arbejde eller til andre steder, uanset om det er i bil eller med offentlig transport, kan du planlægge din rejse og finde nyttige oplysninger. Du kan bl.a. finde ud af, hvornår du skal tage af sted, hvordan trafikken vil være, hvilken rute du skal vælge, og om der er nogen forstyrrelser undervejs.

Find oplysninger om trafik og offentlig transport

Du kan bruge Google Maps til at finde alle dine hyppige rejser med et enkelt tryk. Du kan finde oplysninger om forventet ankomst, trafikmeldinger og eventuelle ulykker på vejen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Start Go nederst på skærmen

Tip! Hvis du vil se kortet, skal du trykke et vilkårligt sted på kortet eller trække fanerne ned igen.

Rediger din pendlingmetode

Du kan hurtigt få adgang til rutevejledning for de rejser, du ofte foretager, ved at fastgøre disse rejser på fanen Start Go.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Start Go nederst.
  3. Søg efter din destination i søgefeltet øverst.
  4. Tryk på "Rutevejledning" nederst.
  5. Vælg transporttype øverst på skærmen.
  6. Vælg din foretrukne rute.
  7. Tryk på Fastgør nederst.

Du kan fastgøre rejsen og finde den igen på fanen Start, næste gang du skal bruge den.

Bemærk! Du kan kun fastgøre en rejse i tilstanden "I bil" og "Offentlig transport". Få flere oplysninger om fanen Start Go.

Slå dine sædvanlige ruter fra

Hvis du har aktiveret Placeringshistorik, viser vi muligvis rutevejledninger til dine sædvanlige ruter. Hvis du ikke ønsker, at de ruter, du tager med jævne mellemrum, skal være tilknyttet din Google-konto, kan du slå Placeringshistorik fra.

Bemærk! Dine sædvanlige ruter er kun synlige for dig.

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og så Indstillinger og så Personligt indhold.
  3. Rul ned til "Placeringsindstillinger".
  4. Tryk på Placeringsrapportering er slået til.
  5. Slå Placeringshistorik fra øverst.

Tjek trafikken nu og senere

For at nå frem til din destination så hurtigt som muligt kan du tjekke den typiske trafik, inden du kører. Du kan undgå de travleste perioder på dagen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en destination, eller tryk på et sted på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning nederst.
  4. Tryk på I bil I bil øverst.
  5. Tryk på den hvide bjælke nederst for at se:
    • Den aktuelle trafik på din rute
    • Typisk trafik time for time og eventuel køkørsel undervejs

Skift transportform for en del af din rejse

Tip! Denne funktion er kun tilgængelig på mobilenheder og kun i bestemte områder.

Du kan kombinere forskellige transportformer, f.eks. i bil, samkørsel eller på cykel, med offentlig transport på samme rejse.

Når du har valgt din rute og kan se rutevejledningen, kan du muligvis skifte transportform for en del af rejsen. Oplysninger vedrørende den resterende del af ruten, f.eks. afgangstider for offentlig transport og samlet rejsetid, opdateres, når du skifter transportform.