Triar una icona de vehicle a l'aplicació Google Maps

Podeu canviar diverses parts de Google Maps i triar què voleu veure quan obteniu indicacions. En obtenir indicacions, podeu canviar la fletxa blava per un cotxe o un altre vehicle. Podeu tornar a la fletxa en qualsevol moment.

Triar una icona de vehicle

1. Al dispositiu, obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Inicieu la navegació. Obteniu informació sobre com podeu navegar fins a un lloc.
  3. Toqueu la fletxa blava o bé el vehicle si ja l'heu canviada.
  4. Toqueu la icona que voleu fer servir.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda