Stil og besvar spørgsmål om et sted i Google Maps

I Google Maps kan du stille og besvare spørgsmål om de steder og virksomheder, som du ser. Virksomhedsejere og andre kan besvare disse spørgsmål direkte. Du kan stille og besvare spørgsmål via Google Søgning på en hvilken som helst enhed og via Google Maps.

Stil et spørgsmål

I Google Maps
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted eller en by, eller tryk på det/den på kortet.
  3. Tryk på stedets navn nederst.
  4. Vælg, hvad du vil gøre, under "Spørgsmål og svar":
    • Sådan finder du ud af, om nogen allerede har stillet dit spørgsmål: Tryk på Se alle spørgsmål.
    • Sådan stiller du et nyt spørgsmål: Tryk på Stil et spørgsmål.
    • Sådan redigerer eller sletter du dit spørgsmål: Tryk på Mere Mere og derefter Rediger spørgsmål eller Slet spørgsmål.

Du får en notifikation, når dit spørgsmål er besvaret.

I Google Søgning
  1. Åbn Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted eller en by.
  3. Find sektionen "Spørgsmål og svar".
  4. Tryk på Spørg fællesskabet, hvis du vil stille et nyt spørgsmål.

Rapportér spørgsmål eller svar

Politikker vedrørende spørgsmål og svar

De indholdspolitikker, der er angivet nedenfor, er i høj grad med til at give alle, der bruger Google-produkter, en positiv oplevelse. Det er afgørende at dæmme op for misbrug, der truer vores mulighed for at levere disse tjenester. Vi beder derfor alle om at hjælpe med at nå dette mål ved at overholde nedenstående politikker. Da disse politikker undertiden kan blive opdateret, opfordrer vi dig til at vende tilbage og tjekke dem fra tid til anden.

Indhold: Vi fjerner indhold, som er i modstrid med nedenstående indholdspolitikker:

• Annoncering: Undgå at bruge spørgsmål og svar til annoncering. Tilføj ikke links til andre websites eller telefonnumre på et andet sted. Spørgsmål og svar skal være en oprigtig afspejling af din oplevelse af et sted.
  • Spam: Du må ikke spamme. Medtag ikke promoverende eller kommercielt indhold, indsend ikke det samme indhold flere gange, og skriv ikke spørgsmål og svar vedrørende det samme sted via forskellige konti.
  • Telefonnumre eller mailadresser: Vi vil gerne forhindre annoncering og spam i forbindelse med spørgsmål og svar, og vi tillader derfor ikke telefonnumre eller mailadresser. Hvis du vil tilføje et opdateret nummer eller en opdateret mailadresse, kan du i stedet bruge linket "Rapportér et problem" til at rapportere de pågældende oplysninger. Hvis du er registreret som ejer af en virksomhedsprofil, må du gerne angive telefonnumre i dine svar.
  • Irrelevante spørgsmål og svar: Skriv ikke svar, som er baseret på andres oplevelser, eller som ikke omhandler det specifikke sted, du skriver svar om. Spørgsmål og svar skal ikke bruges som et forum til ytring af politiske eller sociale holdninger eller personlige diskussioner. Hvis du vil rapportere om et forkert eller lukket sted, kan du bruge linket "Rapportér et problem" til at rapportere de pågældende oplysninger i stedet for at skrive under spørgsmål og svar. Bemærk! Brug kun feltet "Stil spørgsmål" til at stille spørgsmål. Anmeldelser og kommentarer fjernes.
  • Hold den gode tone: Brug ikke uanstændigt, krænkende eller stødende sprog. Vi fjerner også spørgsmål og svar, som indeholder personlige angreb på andre.
  • Interessekonflikt: Spørgsmål og svar er mest nyttige, når de er ærlige og upartiske. Du må ikke tilbyde eller tage imod penge, produkter eller tjenester for at skrive spørgsmål og svar om en virksomhed eller negative spørgsmål og svar om en konkurrent. Hvis du er virksomhedsejer, skal du ikke oprette stationer eller stande i din virksomhed for at få folk til at skrive spørgsmål og svar om din virksomhed. Giv derudover spørgsmål og svar en positiv stemme uden at være forudindtaget, og undgå at være promoverende.
  • Ulovligt indhold: Skriv ikke spørgsmål og svar, som indeholder eller linker til ulovligt indhold, eksempelvis links, som fremmer salget af receptpligtig medicin uden recept.
  • Ophavsretsligt beskyttet indhold: Skriv ikke spørgsmål og svar, som krænker andres rettigheder, herunder ophavsret. Du kan få flere oplysninger eller indsende en DMCA-anmodning ved at læse vores procedurer vedrørende ophavsret.
  • Seksuelt materiale: Vi tillader ikke spørgsmål og svar, som indeholder seksuelt materiale. Du må ikke søge efter eller oplyse om indhold, som udnytter eller misbruger børn. Spørgsmål og svar, der omhandler dette emne, vil blive fjernet. Google tager de nødvendige skridt, herunder deaktivering af konti og anmeldelse til National Center for Missing & Exploited Children (NCMEC) og politiet.
  • Personefterligning: Skriv ikke spørgsmål og svar på vegne af andre, og giv ikke urigtige oplysninger om din identitet eller tilknytning til det sted, som du anmelder.
  • Personlige og fortrolige oplysninger: Skriv ikke spørgsmål og svar, som indeholder andres personlige og fortrolige oplysninger, herunder betalingskortoplysninger, personnummer, kørekortoplysninger osv.
  • Diskriminerende ytringer: Vi tillader ikke spørgsmål og svar, som diskriminerer grupper af personer på baggrund af deres race eller etniske tilhørsforhold, religion, handicap, køn, alder, veteranstatus, seksuelle orientering eller kønsidentitet.
  • Regulerede varer og tjenester: Tjenesten må ikke bruges til salg af eller formidling af salg af regulerede varer og tjenester, f.eks. alkohol, hasardspil, medicinalvarer og ikke-godkendte kosttilskud, tobak, fyrværkeri, våben eller sundhedsrelateret eller medicinsk udstyr.
Oplys os om upassende spørgsmål eller svar
  1. Tryk på Mere ud for spørgsmålet eller svaret.
  2. Tryk på Rapportér spørgsmål eller Rapportér svar.

Besvar en persons spørgsmål

Hvis du kender svaret på et spørgsmål, som en anden har stillet, kan du svare vedkommende i Google Maps eller Google Søgning.

I Google Maps
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på stedets navn nederst.
  4. Tryk på Se spørgsmål under "Spørgsmål og svar".
  5. Tryk på Svar ud for spørgsmålet.

Hvis du vil redigere eller slette dit svar, skal du trykke på Mere og derefter og trykke på Rediger svar eller Slet svar.

I Google Søgning
  1. Åbn Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et sted eller en by.
  3. Rul ned til sektionen "Spørgsmål og svar".
  4. Tryk på Se spørgsmål.
  5. Tryk på Svar under spørgsmålet.

Sådan redigerer eller sletter du dit svar: Tryk på Mere og derefterRediger eller Slet.

Tips!

Find dine spørgsmål og/eller svar

Når du stiller et spørgsmål eller giver et svar, kan du finde disse oplysninger i dine Google Maps-bidrag.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag.
    • Tryk om nødvendigt på menulinjen øverst og træk i den, indtil du kan se Spørgsmål og svar.
  3. Tryk på Spørgsmål og svar.
  4. Rul gennem listen med spørgsmål og svar.

Slå notifikationer fra

Skjul beskeder om din virksomhed

Når nogen spørger om din virksomhed, får du en besked.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel  og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Notifikationer og derefter  Personer og steder.
  4. Deaktiver Virksomhedsprofiler.
Skjul beskeder om spørgsmål og svar
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel  og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Notifikationer og derefter  Dine bidrag.
  4. Deaktiver Spørgsmål og svar fra fællesskabet.