Cercar i desar ubicacions d'aparcament

Abans de començar a conduir, podeu cercar llocs on aparcar el cotxe. Quan arribeu a la vostra destinació, podeu desar la ubicació de l'aparcament per trobar-la més tard.

Notes:

• Només podeu cercar aparcament a prop de la vostra destinació en determinades ciutats dels EUA.
  • No podeu cercar llocs on aparcar amb un iPhone o un iPad.

Desar el lloc on heu aparcat

Podeu desar el lloc on heu aparcat per recordar on heu deixat el cotxe.

Pas 1: configureu els serveis d'ubicació amb el valor "Sempre"

Maps només desa la informació de l'aparcament si el valor dels serveis d'ubicació és "Sempre". Obteniu més informació sobre com configurar els serveis d'ubicació.

Pas 2: anoteu l'activitat física

Si permeteu que Google Maps prengui nota de la vostra activitat física, Maps recordarà de manera automàtica on heu aparcat el cotxe (fins i tot si l'heu deixat lluny del destí).

1. Si heu acabat la navegació, a la part inferior activeu Recorda on has aparcat.
  2. Permeteu que Google Maps accedeixi a Activitat física.
  3. Quan us atureu, veureu la ubicació de l'aparcament amb l'etiqueta Ja has aparcat prop d'aquí.

(Opcional) Pas 3: connecteu el dispositiu al cotxe

Si enllaceu el dispositiu amb el cotxe, els resultats seran més exactes.

Utilitzar el Bluetooth

1. Activeu el Bluetooth al telèfon o a la tauleta.
  2. Vinculeu el telèfon o la tauleta amb el cotxe.
  3. Definiu el Bluetooth com a font del sistema d'àudio del cotxe.

Utilitzar l'USB

Endolleu el dispositiu al cotxe.

Pas 4: definiu la ubicació de l'aparcament

Podeu desar el lloc on heu aparcat per recordar on heu deixat el cotxe.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu el punt blau que indica la vostra ubicació.
  3. Toqueu Defineix com a ubicació de l'aparcament.

La ubicació de l'aparcament es desarà a Google Maps fins que no la suprimiu.

Moure la ubicació de l'aparcament
  1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la ubicació de l'aparcament.
  3. A la part inferior, toqueu Aparcament desat i després Canvia la ubicació.
  4. Per eliminar la ubicació de l'aparcament a Maps, a la part inferior, toqueu Aparcament desat i després Més 더보기 i després No desis l'aparcament automàticament.
Compartir la ubicació de l'aparcament

Per compartir la ubicació de l'aparcament i ajudar els vostres amics a trobar-la, toqueu Aparcament desat i després Comparteix Comparteix a la part inferior.

Trobar el lloc on heu aparcat

Després de desar la ubicació de l'aparcament, toqueu Aparcament desat i després Mostra al mapa a la part inferior de la pantalla.

Nota: per mostrar la ubicació de l'aparcament després d'haver cercat un altre lloc a Maps, primer cal esborrar els resultats de la cerca. A la barra de cerca de la part superior, toqueu Esborra Esborra. A continuació, toqueu Aparcament desat a la part inferior.

Activar o desactivar les notificacions

Podeu rebre notificacions amb informació de l'aparcament, com ara on heu aparcat i quant de temps us hi heu estat.

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Notificacions.
  4. Activeu o desactiveu Ubicacions d'aparcaments desades.