Slør eller fjern 360°-billeder og billedstier

Samlinger af billeder på gadeniveau og billedstier sløres automatisk for at skjule personidentificerende oplysninger såsom ansigter og nummerplader. Når det gælder billedbobler, er det fotografens ansvar at afgøre, hvilke elementer på billederne der skal sløres af hensyn til andres privatliv.

Hvis Google er ejeren af billedet, kan du rapportere et billede eller anmode om at få det sløret, hvis det indeholder:

Tip!

• Google understøtter ikke længere billedstier. Nye billedstier kan ikke udgives på Google Maps.
  • Hvis Google ikke ejer billedet, skal billedets ejer sløre billedet, inden det offentliggøres. Rapportér billedet ved at følge nedenstående vejledning, hvis du mener, at nogen har offentliggjort et billede af dig, som overtræder politikken vedrørende indhold leveret af Maps-brugere.
  • Når et billede er blevet sløret og offentliggjort, kan sløringen ikke fjernes fra billedet.

Du kan altid ændre eller slette Street View-billeder, du har uploadet. Hvis du vil sløre eller fjerne billeder, du ikke ejer, skal du sende en anmodning.

Hvis du er ejeren af billedet

Slør dine billedbobler

Brug et tredjepartsværktøj til offentliggørelse eller et separat billedredigeringsværktøj til at sløre dine billeder, før du uploader dem til Google Maps.

Slet en billedboble i Google Maps

Sådan fjerner du en billedboble, du har delt via Google Maps:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Dine bidrag.
  4. Vælg billeder.
  5. Tryk på det billede, du vil slette.
  6. Klik på Mere Mere øverst til højre på billedet.
  7. Klik på Slet dette billede.

Slet en samling på gadeniveau i Street View Studio

1. Åbn Street View Studio i din browser.
  2. Find den video, du vil fjerne.
  3. Klik på Mere Mere og derefter Slet.

Hvis du sletter noget, der bruges et andet sted

Billeder, som du sletter i Google Maps, fjernes også følgende steder:

Billeder, du sletter, fjernes ikke automatisk fra:

Hvis du ikke er ejer af billedet

Anmod om at få et billede sløret eller fjernet

1. Åbn Google Maps.
  2. Find og åbn det 360°-billede, der overtræder Google Maps-politikkerne vedrørende billedaccept og privatliv.
  3. Klik på Rapportér et problem nederst til højre.
  4. Udfyld formularen.
  5. Klik på Send.

Vi gennemgår din rapport så hurtigt, vi kan. Hvis du har angivet din mailadresse i formularen, kontakter vi dig muligvis for at få flere oplysninger eller informere dig om statussen for din rapport.

Politik vedrørende indhold leveret af Maps-brugere