Accessibilitat a Google Maps

Podeu utilitzar un lector de pantalla, tecles de drecera i altres funcions per fer més accessible l'experiència amb Google Maps.

Utilitzar un lector de pantalla

Podeu utilitzar Google Maps amb els navegadors i lectors de pantalla següents:

• Chrome amb ChromeVox en dispositius Chromebook
  • Firefox amb NVDA o JAWS a Windows
  • Safari amb VoiceOver a Mac

Utilitzar el teclat

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Premeu la tecla de tabulació per centrar el mapa.
  3. Una part del mapa quedarà marcada amb un requadre. A sota del requadre hi haurà una llista numerada dels llocs que hi ha a l'àrea en qüestió. Aquí podeu:
    • Desplaçar-vos pel mapa: utilitzeu les tecles de fletxa. Consell: per moure el mapa tot un requadre, mantingueu premuda la tecla Maj i utilitzeu les tecles de fletxa.
    • Apropar o allunyar el mapa: premeu les tecles Més (+) o Menys (-).
    • Obtenir més informació sobre un lloc: premeu el número associat al lloc pertinent.
    • Consell: si l'àrea marcada conté més de set llocs:
      • Premeu 9 per veure més llocs.
      • Premeu 8 per tornar als llocs anteriors.

Mostrar les tecles de drecera

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Premeu Ctrl+ /. Veureu una llista de dreceres a la pantalla.

Cercar transport públic accessible

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. A la barra de cerca, escriviu la destinació.
  3. A la llista de resultats, feu clic a la ubicació que vulgueu.
  4. Feu clic a Indicacions i després Transport públic Transport públic.
  5. Feu clic a Opcions.
  6. A "Rutes", feu clic a Accessible amb cadira de rodes.
  7. Trieu la ruta.

Ampliar el mapa

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
    • Assegureu-vos que el mapa estigui en el focus.
  2. Per ampliar la informació d'un mapa mitjançant el zoom de la pàgina, utilitzeu el teclat.
    • Per apropar: premeu Ctrl i + o i +.
    • Per allunyar: premeu Ctrl+- o +-.
    • Per restablir: premeu Ctrl + 0, o + 0.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda