Få trafikoplysninger, eller søg efter steder langs ruten

Selvom du ikke angiver en destination i Maps, kan du gøre følgende:

• Få oplysninger om de aktuelle trafikforhold på din rute
  • Nemt søge efter steder
  • Hurtigt navigere til gængse stedtyper såsom parker eller tankstationer

Få oplysninger om de aktuelle trafikforhold på din rute

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst på skærmen.
  3. Vælg en af de rejsemuligheder, der vises ud fra oplysninger om din tidligere aktivitet.

Tip! Hvis den ønskede rejsemulighed ikke vises, kan du bruge rullefunktionen til at finde og fastgøre den.

På fanen Start kan du bl.a. finde følgende oplysninger:

• Hvor lang tid det tager at køre til en foreslået destination. Hvilke destinationer der vises, afhænger af dine data i indstillingerne for din Google-konto.
  • Anbefalede og alternative ruter.
  • Forsinkelser på grund af de aktuelle trafikforhold på ruten, f.eks. trafikuheld eller vejarbejde.

Få oplysninger om, hvordan du bruger fanen Start.

Få ruterelaterede notifikationer via Bluetooth

Hvis Bluetooth er aktiveret på din telefon eller mobilenhed og telefonen eller mobilenheden er parret med din bil, kan du få ruterelaterede notifikationer, når du starter bilen. Sådan slår du notifikationer til:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel.
  3. Vælg Indstillinger Settings og derefter Navigationsindstillinger og derefter Ruterelaterede notifikationer.

Find aktuelle begivenheder eller events langs ruten

Når du tjekker trafikforholdene på din pendlerrute, kan du muligvis se fremhævede begivenheder eller events såsom følgende:

• Koncerter
  • Parader
  • Maraton
  • Sportsbegivenheder

På dage med begivenheder eller events får du eksempelvis opdateringer om følgende:

• Forsinkelser
  • Lukkede veje
  • Trafikforhold
  • Alternative ruter

Disse oplysninger forsvinder automatisk, når begivenheden eller eventen er overstået. Se andre aktiviteter, du kan finde i Maps.