Verkeer van evenementen in de buurt

U ontvangt meldingen over evenementen in de buurt of wegafsluitingen als Google Maps denkt dat dit effect heeft op een route die u vaak neemt.

Als we weten dat er een evenement plaatsvindt, ontvangt u van tevoren een melding zodat u een alternatieve route kunt plannen. Als er bijvoorbeeld een concert wordt georganiseerd en u daar langskomt als u vanuit het werk naar huis gaat, kunt u één dag voor het concert een melding krijgen. Meer informatie over meldingen in- of uitschakelen.

Tip: Tik op Een herinnering ontvangen om vóór aanvang van een evenement een herinnering van Google Maps te ontvangen zodat u een andere route kunt plannen.