Få poeng ved å bidra til Google Maps

Når du registrerer deg som Local Guide, kan du bidra med innhold på Google Maps og få poeng hvis innholdet blir publisert. Du kan samle opp poeng for å nå et høyere nivå og oppnå Local Guides-fordeler

Finn ut mer om poeng og nivåer i Local Guides, og finn tips om hvordan du kan bidra med anmeldelser og bilder av høy kvalitet.

Slik får du poeng

Se en oversikt over poengene dine

Se bidragene dine

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny etterfulgt av Dine bidrag.
  3. Klikk på navnet ditt.
  4. Du finner poengene i profilen din.

Tips: Når du har levert et bidrag, tar det opptil et døgn før poengene vises i profilen din.