Bidrag til Google Maps, og optjen point

Når du tilmelder dig som Local Guide, kan du bidrage med indhold til Google Maps og få point, hvis det bliver udgivet. Når du samler point, kan du øge dit niveau og opnå Local Guide-fordele

Få flere oplysninger om point og niveauer i Local Guides, og få tips til at bidrage med anmeldelser og billeder af høj kvalitet.

Sådan optjener du point

Tjek din pointfordeling

Se dine bidrag

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag.
  3. Klik på dit navn.
  4. Dine point vises på din profil.

Tip! Når du bidraget med indhold, kan der gå op til 24 timer, før pointene vises på din profil.

Relaterede ressourcer