Contribuir a Google Maps i guanyar punts

Quan us registreu per ser Local Guide, podeu fer contribucions de contingut a Google Maps i obtenir punts si es publica. Acumuleu punts per pujar de nivell i accedir als avantatges de Local Guide.

Obteniu més informació sobre els punts i els nivells de Local Guides i trobeu consells per contribuir amb ressenyes i fotos d'alta qualitat.

Com es poden obtenir punts

Consultar la informació detallada dels punts

Mostra les meves contribucions

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic al vostre nom.
  4. Podeu trobar els punts al vostre perfil.

Consell: quan feu una contribució, els punts tarden fins a 24 hores a mostrar-se al perfil.