Tilføj en genvej til steder, du ofte besøger

Tilføj en widget, på din startskærm, så du hurtigt kan få oplysninger via Google Maps-appen. Du kan også gemme dine vigtige steder som genveje, så du hurtigt kan få en rutevejledning til dem.

Tilføj en genvej til rutevejledninger

1. Gå til widgetsektionen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Find widgeten "Rutevejledning" under "Maps" Maps.
  3. Tryk på widgeten, og hold den nede, og træk den over på din startskærm.
  4. Vælg en transportform øverst, f.eks. i bil, med offentlig transport eller til fods.
  5. Angiv en destination og et genvejsnavn.
  6. Markér de afkrydsningsfelter, der svarer til dine præferencer. Du kan f.eks. markere et afkrydsningsfelt for altid at undgå betalingsveje ved kørselsruter.
  7. Tryk på Gem. Når du trykker på widgeten på din startskærm, navigerer Google Maps til din gemte destination.

Få en rutevejledning til hjemmet eller arbejdspladsen hurtigt

Denne funktion er tilgængelig på telefoner, der kører Android 7.1 eller nyere. Hvis du har en anden Android-version, kan du tilføje en widget ved at følge vejledningen i ovenstående afsnit.

1. Tryk på Google Maps-appen Maps på din startskærm, og hold den nede.
  2. Tryk på Hjem eller Arbejde.