Legg inn en snarvei til steder du ofte reiser til

Legg til en modul på startskjermbildet for å få informasjon på en enkel måte ved hjelp av Google Maps-appen. Du kan også lagre viktige steder som snarveier for å få veibeskrivelser raskere.

1. Sveip fra venstre mot høyre på låseskjermen på iPad eller iPhone til du ser en liste over moduler.
    Sveip til høyre
  2. Rull ned til nederst på skjermen, og trykk på Rediger.
    Sveip opp Trykk på Endre
  3. Trykk på Legg til Plus Kart «Google Travel Times».
    Legg til modulen
  4. Trykk på Ferdig. Når du har lagt til modulen, vises anslåtte reisetider på «I dag»-skjermbildet.
  5. Hvis du trykker på Hjem eller Jobb, får du en veibeskrivelse til det aktuelle stedet i Google Maps-appen. Om du ikke har lagret hjemme- eller jobbadressen, kan du finne ut hvordan du angir hjemme- og jobbadressen.
    • For å legge til andre lagrede steder, sveip til Google Travel Times-modulen fra låseskjermen etterfulgt av trykk på Endre snarveier. Du kan legge til opptil tre ekstra steder.
  6. Valgfritt: Hvis du bruker 3D Touch, må du innfri disse kravene: