Se publiserte bilder

Du kan når som helst se eller slette alle bildene du har publisert på Google Maps.

Finn publiserte bildebobler

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.

2. Øverst til venstre klikker du på Meny Meny og så Dine bidrag.

3. Velg Bilder.

Finn samlinger og bildebaner på gatenivå

Du finner de publiserte samlingene og bildebanene dine på gatenivå i Street View Studio. Åpne nettleseren din for å gå til Street View Studio på en datamaskin eller mobilenhet.

Tips: Bildebaner støttes ikke lenger. Nye bildebaner kan ikke publiseres på Google Maps.