Veure les imatges publicades

Podeu accedir a totes les imatges que heu publicat a Google Maps o suprimir-les en qualsevol moment.

Trobar les fotos esfèriques que heu publicat

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.

2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i, a continuació, Les meves contribucions.

3. Seleccioneu Fotos.

Trobar les vostres col·leccions i rutes fotogràfiques al nivell de carrer

Podeu trobar les col·leccions i rutes fotogràfiques al nivell de carrer que heu publicat a Street View Studio. Utilitzeu el navegador per anar a Street View Studio des de l'ordinador o des de dispositius mòbils.

Consell: les rutes fotogràfiques ja no són compatibles amb aquesta funció. No es poden publicar rutes fotogràfiques noves a Google Maps.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda