Paikan merkitseminen yksityisellä tunnisteella

Voit lisätä kartallasi näkyviin paikkoihin yksityisiä tunnisteita. Tunnisteella merkityt paikat näkyvät kartallasi, hakuehdotuksissa, Tallennettu-kohdassa Tallenna paikka ja Google Kuvissa.

Voit lisätä tunnisteen seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Avaa Google Maps tietokoneella.
  2. Hae paikkaa tai osoitetta.
  3. Valitse Lisää tunniste.

Vinkki: Verkko- ja sovellustoiminnan on oltava käytössä, jotta voit lisätä paikalle tunnisteen.

Tunnisteen muokkaaminen
  1. Avaa Google Maps tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Tallennetut Tallenna paikka ja sitten Merkityt.
  3. Valitse muokattava tunniste.
  4. Valitse Muokkaa tunnistetta Muuta.
  5. Anna uusi tunnisteen nimi.
Tunnisteen poistaminen
  1. Avaa Google Maps tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Tallennetut Tallenna paikka ja sitten Merkityt.
  3. Klikkaa poistettavan tunnisteen vierestä Poista Poista.
Tunnisteella merkityn paikan löytäminen kartalta
  1. Avaa Google Maps tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Tallennetut Tallenna paikka ja sitten Merkityt.