Informar d'indicacions incorrectes a Google Maps

Si has obtingut indicacions incorrectes a Google Maps, pots fer-nos saber quin pas està equivocat. Pots informar d'indicacions incorrectes per a qualsevol mode de transport, excepte el transport públic Transport públic.

Important: només podeu informar d'indicacions incorrectes des de l'ordinador i en alguns països i algunes regions.

Informar d'un pas incorrecte

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Feu clic a Indicacions Indicacions.
  3. Introduïu el punt de partida i la destinació per a la qual heu rebut indicacions incorrectes.
    1. Al tauler esquerre, feu clic a la ruta sobre la qual voleu informar d'un problema.
    2. Feu clic a Detalls.
  4. Al text sense format que hi ha a la part inferior dreta del mapa, feu clic Envia suggeriments.
  5.  Al costat del pas incorrecte, feu clic a la bandera Report a problem.
    Consell: en algunes rutes, és possible que hàgiu d'ampliar les indicacions de l'esquerra per seleccionar les que són incorrectes.
  6. Seleccioneu el tipus de problema i, a continuació, feu clic a Envia.

Com tria Maps una ruta

Incidències de trànsit i estimació de la durada del trajecte

Per mostrar l'estat del trànsit i triar una ruta, Maps utilitza informació de dues fonts:

• Dades anònimes del vostre telèfon: si teniu activada la recollida de dades d'ubicació, el telèfon envia bits de dades anònimes a Google. D'aquesta manera, obtenim la vostra ubicació i podem detectar els possibles embussos. Maps utilitza aquesta informació per proporcionar-vos la millor ruta i calcular la durada estimada dels trajectes. La durada dels trajectes és una estimació de les dades d'ubicació anteriors i actuals, entre d'altres.
  • Col·laboradors: Google obté les dades de trànsit i d'incidents amb la llicència de col·laboradors com ara governs, entitats sense ànim de lucre, escoles i negocis. Obteniu més informació sobre els col·laboradors de Google.

Com es manté l'anonimat de les dades

Ens prenem la vostra privadesa molt seriosament. Combinem les dades anònimes del vostre telèfon amb les dades d'altres telèfons perquè ningú no pugui identificar el vostre dispositiu. A més, el punt de partida i la destinació se suprimeixen permanentment i ni tan sols Google pot trobar-los.

Llocs i vies al mapa

Google Maps obté informació per actualitzar els mapes de dues fonts:

• Persones que utilitzen Maps: els usuaris de Google Maps ens poden informar quan troben problemes.
  • Col·laboradors: Google obté les dades del mapa amb la llicència de col·laboradors com ara governs, entitats sense ànim de lucre, escoles i negocis. Obteniu més informació sobre els col·laboradors de Google.