Obtenir els horaris de sortida de trens i autobusos

A l'aplicació Google Maps, podeu obtenir els horaris de sortida del transport públic. En algunes estacions, les sortides es mostren en temps real, mentre que en d'altres s'inclou una llista dels horaris de sortida.

Cercar sortides a prop

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Introduïu una destinació i toqueu Indicacions Indicacions.
  3. A la part superior, toqueu Amb transport públic Transport públic.
    • Per seleccionar el mitjà de transport i la ruta que preferiu, toqueu Opcions i després Fet.
  4. Desplaceu-vos per veure les opcions i els horaris de transport públic. Toqueu una ruta per veure'n les indicacions.
Consell: un cop hàgiu seleccionat el trajecte, podeu tocar Fixa per fixar els trajectes habituals. Obteniu més informació sobre com es poden fixar els trajectes i sobre la pestanya Ves-hi.

Cercar sortides des d'una estació concreta

1. Obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu l'estació o toqueu-la al mapa.

Ajustar l'hora de sortida

Si perdeu un tren o arribeu a l'estació abans d'hora, podeu seleccionar sortides alternatives per ajustar el trajecte en curs al moment.
Important: en seleccionar una hora de sortida nova, els horaris de transport públic actuals i futurs s'actualitzen automàticament.
  1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu una destinació o toqueu-la al mapa.
  3. Introduïu una destinació i toqueu Indicacions Indicacions.
  4. A la part superior, toqueu Amb transport públic Transport públic.
  5. A la part superior, introduïu la vostra ubicació de partida.
  6. Confirmeu la data i l'hora de sortida i, a continuació, toqueu la ruta que vulgueu. S'obriran els detalls de la ruta.
  7. A sota del nom de l'estació de sortida, trobareu fins a dues hores de sortida posteriors, si n'hi ha.
    • Per exemple, és possible que vegeu "També a les 13:30 i a les 14:15".
  8. Per desplegar les opcions de sortida, toqueu la fletxa que hi ha a l'esquerra arrow. Google Maps mostrarà altres hores de sortida, si n'hi ha.
    • Si no trobeu l'hora que voleu, toqueu Més sortides i reviseu totes les hores de sortida i els detalls del trajecte disponibles. Per tornar a les hores de sortida i seleccionar-ne una, toqueu Enrere .
  9. Seleccioneu l'hora de sortida que vulgueu.

Consultar el nivell d'afluència d'una estació

Quan feu un trajecte en transport públic, és possible que pugueu esbrinar com de plena està una estació. Quan la informació sobre el nivell d'aglomeració està disponible, es mostra sota el nom de l'estació. La informació es basa en dades obertes de transport públic.

Què signifiquen els colors i les icones

Verd: a l'hora programada, s'actualitza en temps real.

Taronja: abans d'hora, s'actualitza en temps real.

Vermell: amb retard, s'actualitza en temps real.

Negre: no s'actualitza en temps real.

Precaució: retards per obres o per altres motius.