Göra OpenTable-bokningar i Google Maps

Använd Google Maps-appen för att boka bord på restauranger i USA via OpenTable, en webbplats för onlinebokningar.

Du kan även boka bord på restauranger med Boka med Google.

Boka

1. Öppna Google Maps-appen Maps.
  2. Sök efter en restaurang eller tryck på en restaurang på kartan.
  3. Tryck på restaurangens namn om du vill se mer information. Om restaurangen är ansluten till OpenTable ser du avsnittet Hitta ett bord och lediga tider.
  4. Ändra eventuellt klockslag och antal gäster.

Obs! Om din e-postadress hos Google är registrerad hos OpenTable får du även Dining Rewards-poäng för bokningen.

Bekräfta bokningen

En sida med en bokningsbekräftelse visas. Strax därefter får du också en bekräftelse från OpenTable via e-post.

Ändra eller avboka bokningen

Så här ändrar eller avbokar du bokningen:

1. Öppna bekräftelsemeddelandet från OpenTable.
  2. Tryck på Change (Ändra) eller Cancel (Avboka).

Felsöka problem

Jag ser felmeddelandet ”Den gick inte igenom”

Felmeddelandet visas om Google inte kunde ansluta till OpenTable och bekräfta bokningen.

Tryck på Börja om om du vill försöka igen.

Jag äger en restaurang och ser inte alternativet Hitta ett bord i Google Maps

Avsnittet Hitta ett bord visas bara om din restaurang deltar i Boka med Google och finns i USA.

Kontakta OpenTable direkt om din restaurang inte visas trots att den tillhör OpenTable-nätverket.

Information som delas när du gör en bokning

Du måste uppge ditt namn, ett telefonnummer och en e-postadress när du bokar via OpenTable. Läs deras Sekretesspolicy och Användarvillkor om du vill veta hur de använder och skyddar dessa uppgifter.