Foreta OpenTable-reservasjoner via Google Maps

Bruk Google Maps-appen for å reservere bord på restauranter i USA via OpenTable, som er et nettsted for nettreservasjoner.

Du kan også reservere bord på restauranter via Bestill med Google.

Gjør en reservasjon

1. Åpne Google Maps-appen Kart.
  2. Søk etter en restaurant eller trykk på en restaurant på kartet.
  3. For å se mer informasjon, trykk på navnet på restauranten. Hvis restauranten bruker OpenTable, ser du en «Bestill bord»-del med ledige tider.
  4. Hvis du vil se etter ledige bord til et annet tidspunkt og for et annet antall gjester, oppdaterer du tidspunktet for reservasjonen og antallet gjester.

Merk: Hvis Google-e-postadressen din er registrert hos OpenTable, får du også Dining Rewards-poeng for reservasjonen.

Bekreft reservasjonen din

Du får se en bekreftelsesside for reservasjonen din. I tillegg får du en e-postbekreftelse fra OpenTable kort tid etter.

Endre eller avbestill reservasjonen din

For å endre eller avbestille reservasjonen din, følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne e-postbekreftelsen fra OpenTable.
  2. Trykk på Endre eller Avbryt.

Feilsøk problemer

Jeg får feilmeldingen «Reservasjonen ble ikke sendt»

Du ser denne feilmeldingen hvis Google ikke kan koble til OpenTable for å bekrefte reservasjonen din.

For å prøve igjen, trykk på Begynn på nytt.

Jeg eier en restaurant, og jeg ser ikke «Bestill bord»-delen i Google Maps

Restauranten din har bare en «Bestill bord»-del hvis den er med i Bestill med Google og ligger i USA.

Hvis restauranten din er med i OpenTable-nettverket, men ikke har noen «Bestill bord»-del, kan du kontakte OpenTable.

Informasjonen som deles når du gjør en reservasjon

For at OpenTable skal kunne bekrefte reservasjonen din, må du oppgi navn, telefonnummer og e-postadresse. Hvis du vil vite hvordan denne informasjonen blir brukt og beskyttet, kan du se OpenTables personvernregler og vilkår for bruk