Finn, legg til eller skjul Google-kontaktene dine på kartet

Hvis du har lagret en person med adresse i Google-kontaktene dine, kan du finne adressen på kartet ved å søke etter vedkommendes navn. Hvis du søker etter en adresse, kan du se alle kontaktene som samsvarer med denne adressen.

Finn Google-kontakter

Merk: Du kan ikke legge til eller skjule kontakter på kartet med en datamaskin.

1. Åpne Google Maps på datamaskinen, og sjekk at du er pålogget.
  2. Søk etter navnet eller adressen til en kontakt. Du ser kontaktene som samsvarer med søket, i forslagene.
  3. For å se kontakten din på kartet, velg navnet eller adressen til vedkommende.

Feilsøkingstips

Hvis du ikke ser kontaktene dine i søkeresultatene eller når du velger en adresse, kan du følge disse tipsene:

• Sørg for at Nett- og appaktivitet er slått på: Nett- og appaktivitet må være slått på for at du skal kunne se kontaktene dine i søkeresultatene på Google Maps.
  • Sørg for at navnet og adressen til den aktuelle personen er lagret i Google-kontaktene dine: Finn ut hvordan du legger til kontakter og endrer kontakter.