Google-yhteystietojen etsiminen, lisääminen ja piilottaminen kartalla

Jos henkilön osoite on Google-yhteystiedoissasi, voit etsiä osoitteen kartalta hakemalla henkilön nimellä. Jos haet osoitetta, näet kaikki kyseistä osoitetta vastaavat yhteystiedot.

Google-yhteystiedon etsiminen

Huom. Et voi lisätä yhteystietoja kartalle tai piilottaa niitä tietokoneversiolla.

1. Avaa Google Maps tietokoneella ja varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Tee haku yhteystiedon nimellä tai osoitteella. Hakua vastaavat yhteystiedot näkyvät ehdotuksissa.
  3. Jos haluat tarkastella yhteystietoa kartalla, valitse nimi tai osoite.

Vianetsintävinkkejä

Jos yhteystietojasi ei näy hakutuloksissa tai valitessasi osoitteen, kokeile seuraavia vinkkejä: