Ank sanksjoner mot brudd på retningslinjene for brukergenerert innhold i Maps

Disse retningslinjene er oppdatert. Du finner de gjeldende retningslinjene her.

Noen ganger fjerner vi innhold eller legger begrensninger på muligheten Google-kontoer har til å publisere innhold offentlig, når vi oppdager brudd på retningslinjene for brukergenerert innhold i Maps («retningslinjene for innhold») på Maps, Søk og andre Google-tjenester på nettet. Men vi er innforstått med at vi av og til kan gjøre feil.

Hvis du mener at sanksjoner er satt i verk mot Maps-innholdet ditt eller Google-kontoen din ved en feil, kan du anke avgjørelsen ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

Merk: Denne ankeprosessen gjelder brudd på retningslinjene for innhold i Maps, men bruddet kan vises eller forekomme i andre tjenester. Ankemuligheten er foreløpig bare tilgjengelig for noen typer brudd på retningslinjene for innhold og Google-kontoer. Henvisninger til ankeprosessen i varsler fra Google er ikke en bekreftelse på kvalifisering.

Før du begynner, må du gjennomgå retningslinjene for brukergenerert innhold i Maps. Vi viser også eksempler på forbudt og begrenset innhold samt aktivitet som kan føre til at innhold blir fjernet, eller at det blir lagt begrensninger på muligheten til å publisere innhold offentlig.

Ank fjerning av innhold

På profilsiden din i Maps kan du se statusen for Maps-innholdet ditt, blant annet om innholdet er fjernet på grunn av brudd på retningslinjene. Vi kan fjerne innhold fordi det er direkte i strid med retningslinjene våre, eller fordi aktivitet i Google-kontoen din er i strid med retningslinjene. For de fleste brudd kan du anke fjerningen av innholdet og spore fremdriften for anken på profilsiden din i Maps.
Merk: Hvis du sletter eller redigerer innhold som bryter retningslinjene, etter at du har sendt inn en anke, kanselleres anken.

Ankebeslutninger

Når vi har tatt en avgjørelse om anken din, blir du informert om utfallet, og ett av følgende skjer:

• Anken blir godkjent: Hvis vi finner ut at innholdet ble fjernet ved en feil, gjenoppretter vi innholdet.
  • Anken blir avvist: Hvis vi finner ut at innholdet bryter retningslinjene våre, forblir innholdet utilgjengelig.
  • Anken blir kansellert: Anker kan bli kansellert hvis for eksempel det ankede innholdet blir endret eller slettet, eller hvis Google-kontoen ikke lenger er kvalifisert for anking.

Innhold som er fjernet, kan bare ankes én gang.

Ank begrensninger i publisering av offentlige innlegg

På innstillingssiden i Google-kontoen din kan du se statusen for Google-kontoen, blant annet om muligheten til å publisere innlegg offentlig er begrenset på grunn av brudd på retningslinjene. Muligheten til å publisere innlegg offentlig kan være begrenset på grunn av atferd eller innhold som er i strid med retningslinjene. Når muligheten til å publisere innlegg offentlig er begrenset i en Google-konto, kan annet innhold som er publisert fra den samme kontoen, også bli fjernet.

For noen brudd kan du anke publiseringsbegrensningen på innstillingssiden i Google-kontoen din. Hvis innholdet ditt er fjernet på grunn av en publiseringsbegrensning, blir det fjernede innholdet også gjennomgått som en del av anken.

Ankebeslutninger

Når vi har gjennomgått aktiviteten i Google-kontoen din og tatt en avgjørelse om anken din, blir du informert om utfallet, og ett av følgende skjer:

• Anken blir godkjent: Hvis vi kan bekrefte at aktiviteten i Google-kontoen din er i tråd med retningslinjene våre, gjenoppretter vi muligheten til å publisere innhold offentlig fra Google-kontoen.
  • Anken blir avvist: Hvis vi kommer frem til at Google-kontoen kanskje ikke har fulgt retningslinjene våre, kan det hende at Google-kontoens mulighet til å publisere innhold offentlig forblir begrenset, og at innholdet i Google-kontoen forblir utilgjengelig.
  • Anken kanselleres: Anker kan bli kansellert hvis for eksempel Google-kontoen ikke lenger er kvalifisert for anking.

Begrensninger på publisering av offentlige innlegg kan bare ankes én gang.