Ongepaste gebruikersprofielen markeren

Dit beleid is geüpdatet. Je kunt het huidige beleid hier vinden.

Profielen van gebruikers die valse informatie bijdragen, aanstootgevende content uploaden of ander verkeerd gedrag vertoont dat in strijd is met het contentbeleid van Google, kunnen ter beoordeling worden gemarkeerd. Lees de instructies hieronder om profielen te markeren van gebruikers die content op Google Maps bijdragen die het beleid schendt.

Voordat je begint

• Bestudeer het beleid. Markeer alleen profielen van gebruikers die content bijdragen die het beleid van Google schendt. Markeer geen profielen van gebruikers die content bijdragen die jou niet bevalt, maar die wel feitelijk juist en relevant is. Google mengt zich niet in meningsverschillen over feiten tussen verkopers en klanten, omdat er geen betrouwbare manier is om te bepalen wie er gelijk heeft over een bepaalde klantervaring. Lees het beleid voordat je gebruikersprofielen markeert.
Wees geduldig. Het kan enkele dagen duren voordat een profiel wordt beoordeeld.

Ongepaste gebruikersprofielen markeren

Je kunt via een mobiel apparaat profielen van gebruikers die content bijdragen die het beleid schendt, markeren voor verwijdering uit Maps.

Android

Een gebruikersprofiel markeren met de Android-app van Google Maps:

1. Open de Android-app van Google Maps.
  2. Zoek een bijdrage in het profiel dat je wilt markeren.
  3. Tik op de gebruikersnaam van het profiel.
  4. Tik op Meer en dan Profiel melden.

iOS

Als je een gebruikersprofiel wilt markeren met de iOS-app van Google Maps, doe je het volgende:

1. Open de iOS-app van Google Maps.
  2. Zoek een bijdrage in het profiel dat je wilt markeren.
  3. Tik op de gebruikersnaam van het profiel.
  4. Tik op Meer en dan Melden.