Rapportér upassende brugerprofiler

Denne politik er blevet opdateret. Du kan finde den aktuelle politik her.

Profiler for brugere, der bidrager med falske oplysninger, uploader stødende indhold eller på anden vis handler på en grov eller fornærmende måde, som overtræder Googles indholdspolitikker, kan rapporteres med henblik på gennemgang. Se vejledningen nedenfor for at rapportere brugerprofiler, der bidrager med indhold, der overtræder politikkerne på Google Maps.

Før du begynder

• Tjek politikken. Rapportér kun brugerprofiler, der bidrager med indhold, som overtræder Googles politikker. Undgå at rapportere brugere, der bidrager med indhold, du ikke synes om, men som er faktuelt nøjagtigt og relevant. Google involverer sig ikke, når sælgere og kunder er uenige om fakta, da der ikke findes nogen pålidelig metode til at afgøre, hvem der har ret med hensyn til en specifik kundeoplevelse. Læs politikken, før du rapporterer brugerprofiler.
Hav tålmodighed. Det kan tage flere dage at vurdere en profil.

Rapportér upassende brugerprofiler

Du kan på en mobilenhed rapportere brugerprofiler, der bidrager med indhold, som overtræder politikkerne, med henblik på fjernelse fra Maps.

Android

Sådan rapporterer du en brugerprofil ved hjælp af Google Maps-appen til Android:

1. Åbn Google Maps-appen til Android.
  2. Find et bidrag fra den profil, du vil rapportere.
  3. Tryk på profilens brugernavn.
  4. Tryk på Mere and then Rapportér profil.

iOS

Sådan rapporterer du en brugerprofil ved hjælp af Google Maps-appen til iOS:

1. Åbn Google Maps-appen til iOS.
  2. Find et bidrag fra den profil, du vil rapportere.
  3. Tryk på profilens brugernavn.
  4. Tryk på Mere and then Rapportér.