Informació general sobre les polítiques i els centres d'ajuda

Ens esforcem per oferir un ecosistema de contribucions d'usuari saludable, que sigui de confiança, transparent i útil per als usuaris. L'objectiu d'aquest Centre d'ajuda és ajudar-vos a entendre les polítiques de Google que regeixen l'ús de Google Maps.

Aquestes polítiques estan pensades per crear una experiència d'usuari segura i positiva i per complir la legislació aplicable. Desplegueu una política o un centre d'ajuda a sota per obtenir més informació sobre què cobreix.

Centre d’ajuda de Google Maps

• Com s'utilitza Google Maps: aquestes pàgines proporcionen informació sobre com podeu arribar a la vostra destinació, utilitzar el mapa i altres serveis de mapa, i personalitzar o editar la vostra experiència a Maps.
  • Canvis en la configuració i les preferències: aquestes pàgines proporcionen informació sobre com podeu accedir als mapes en diversos idiomes, millorar la precisió de la ubicació, protegir la vostra privadesa i gestionar les vostres dades.
  • Resultats de la cerca i recomanacions a Maps: aquestes pàgines proporcionen informació relacionada amb la manera com es presenten els resultats en funció de la configuració i dels controls disponibles per personalitzar la vostra experiència.

Centre d'ajuda de la política de CGU de Maps

• Com pot aparèixer el vostre contingut a Maps: aquestes pàgines us ajuden a entendre com i on es poden publicar les vostres contribucions (com ara ressenyes, fotos i vídeos) a Maps. També proporcionem directrius per afegir contingut a Maps.
  • Contingut prohibit i restringit: aquestes pàgines proporcionen informació sobre les contribucions que no es permeten a Maps o sobre si determinats llocs tenen restriccions de publicació. També proporcionem indicacions sobre com es pot marcar el possible contingut prohibit o restringit a Maps per suprimir-lo.
  • Privadesa i configuració: com protegeix Maps la privadesa dels usuaris i com podeu ajustar les vostres preferències personals a Maps.

Centre d'ajuda de Perfil d'empresa a Google

• Directrius per representar la vostra empresa a Google: aquestes pàgines us proporcionen informació sobre com podeu gestionar el vostre perfil d'empresa, sobre les regions admeses i sobre les nostres polítiques i directrius.
  • Ús de Google Maps per al compte d'empresa: aquestes pàgines proporcionen coneixements sobre com podeu utilitzar Google Maps per satisfer les necessitats de la vostra empresa. Alguns temes que hi podeu trobar són els requisits d'aprovació de producte, com podeu protegir-vos contra trucades fraudulentes, com podeu treballar amb tercers i informació sobre els requisits de les fotos i dels vídeos relacionats amb la vostra empresa.
  • Totes les polítiques i condicions del servei de Perfil d'empresa: aquesta pàgina us proporciona informació sobre les condicions del servei addicionals, que inclouen qüestions com la resolució de conflictes i l'accés al vostre contingut. També proporcionem informació sobre com podeu contribuir a una experiència positiva a Maps mitjançant el vostre perfil d'empresa.

Centre d'ajuda de Google My Maps

• Creació de mapes personals i contingut prohibit: aquestes pàgines expliquen com podeu crear la vostra experiència de mapa personal amb Google My Maps i inclouen els onze tipus de contingut que estan prohibits quan s'utilitza aquesta funció a Maps.

Centre d'ajuda de fitxes locals de Google

• Sobre les fitxes locals i l'actualització de la informació: proporciona informació sobre com s'obté informació actualitzada dels llocs (incloses les empreses), com ara el nom, el número de telèfon i l'adreça, i com es poden fer canvis i supressions a les fitxes locals.

Centre d'ajuda de Local Guides de Google

• Convertir-se en guia i obtenir informació sobre la comunitat: proporciona informació sobre com podeu esdevenir Local Guide per a Google Maps i com podeu contribuir a l'experiència de Maps dels usuaris i millorar-la.

Política d'imatges de Street View aportades per Google

• Contingut acceptable: com tractem el contingut inadequat i quins criteris apliquem per publicar les imatges de Street View a Google Maps.

Política d'ús acceptable de Google Maps Platform

• Ús acceptable: aquesta pàgina detalla els tipus d'infraccions que poden provocar un canvi en l'ús dels serveis de Google Maps per a tercers.

Condicions del servei addicionals de Google Maps i de Google Earth

• Llicència i ús: com podeu utilitzar Google Maps i Google Earth, i coses concretes que teniu permès fer. A més, tractem com les condicions reals poden diferir del contingut i dels resultats dels mapes.
  • Conducta prohibida: quines accions no es permeten quan s'utilitzen Google Maps i Google Earth.
  • Contingut penjat: com podem utilitzar el contingut que proporcioneu i pengeu a Google Maps i Google Earth.

Entendre les mesures d'aplicació de les polítiques

Fem servir una combinació d'avaluació humana i automatitzada per moderar el contingut que infringeix aquestes polítiques. Les nostres tecnologies relacionades amb les mesures d'aplicació utilitzen algoritmes i l'aprenentatge automàtic, modelitzats a partir de les decisions de revisors humans, per protegir els usuaris i les plataformes de Maps. Normalment, els casos més complexos, més greus o amb més matisos els revisen i avaluen els nostres experts formats especialment amb aquesta finalitat.

Prenem mesures pel que fa al contingut que infringeix les nostres polítiques i ens prenem seriosament les infraccions reiterades. Aquestes mesures poden incloure rebutjar contingut o suspendre comptes per infraccions reiterades o molt greus. Ens prenem seriosament les infraccions reiterades de les nostres polítiques i tenim un sistema de tocs d'atenció per als infractors reincidents.

Us proporcionarem informació sobre la nostra decisió per a qualsevol mesura d'aplicació que prenguem per infracció de les polítiques. Si la vostra publicació es rebutja, podeu corregir-la o apel·lar contra la decisió. També podeu apel·lar contra la decisió de suspendre un compte. Tot i això, per fer una apel·lació, heu de tenir la sessió iniciada al Compte de Google.