Bli med i en fellesskapsutfordring i Google Maps-appen

Du kan bli med i felleskapsutfordringer for å støtte lokale bedrifter, dele erfaringene dine fra stedene du liker, og deretter tjene bonuspoeng i Google Maps-appen. Hvis det finnes en felleskapsutfordring for deg, finner du den på Bidra-fanen.

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i enkelte land.

Bli med i en fellesskapsutfordring

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på Bidra nederst.
  3. Når du finner «Fellesskapsutfordring»-delen, trykker du på Se hvordan det fungerer.
  4. Trykk på Bli med andre for å delta i den lokale utfordringen.

Bidra til en fellesskapsutfordring

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Fortsett med å besøke favorittstedene dine.
  3. Lag innlegg for steder som vises på «fellesskapsutfordring»-siden. Avhengig av typen utfordring kan du legge til bilder, vurderinger, anmeldelser eller til og med foreslå endringer.

Tips: Du kan få poeng for hvert innlegg. Når du når milepæler i utfordringene, kan du tjene bonuspoeng. Finn ut mer om poeng, nivåer og merker.

Finn bidragene dine til den nyeste felleskapsutfordringen

1. Åpne Google Maps-appen Kart på en mobiltelefon eller et nettbrett.
  2. Trykk på Bidra nederst.
  3. Trykk på Se bidrag på «Utfordring fullført»-kortet.

Tips: Når den nyeste fellesskapsutfordringen er over, kan du se et sammendrag av de personlige bidragene dine i opptil en uke etterpå.

Finn ut mer om milepæler for fellesskap

• Du blir varslet når fellesskapet som helhet når milepæler.
  • Hvis bidragene dine har bidratt til at fellesskapet har nådd den aktuelle milepælen, får du en belønning.
  • Hvis bidragene dine har hjulpet fellesskapet med å nå en tidligere milepæl, får du ingen belønning for den gjeldende milepælen.
  • Du kan løse inn belønningen når som helst etter at fellesskapet har nådd en milepæl du har bidratt til, inntil opptil en uke etter at utfordringen er over.