Deelnemen aan een buurtchallenge in de Google Maps-app

Neem deel aan buurtchallenges om lokale bedrijven te steunen, je mening te delen over je favoriete plekken en bonuspunten te krijgen in de Google Maps-app. Als er een buurtchallenge voor je is, vind je deze op het tabblad Bijdragen.

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar in bepaalde landen.

Deelnemen aan een buurtchallenge

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bijdragen.
  3. Tik in het gedeelte Buurtchallenge op Kijk hoe het werkt.
  4. Tik op Doe mee met anderen om deel te nemen aan de lokale challenge.

Bijdragen aan een buurtchallenge

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Blijf je favoriete plaatsen bezoeken.
  3. Maak een post voor een plaats die op de pagina van de buurtchallenge staat. Afhankelijk van het type challenge kun je foto's, beoordelingen of reviews toevoegen of zelfs een bewerking voorstellen.

Tip: Je kunt punten verdienen met elke post. Als je een mijlpaal bereikt tijdens een challenge, kun je bonuspunten krijgen. Bekijk meer informatie over punten, niveaus en badges.

Je bijdragen aan de nieuwste buurtchallenge bekijken

1. Open de Google Maps-app Maps op je mobiele telefoon of tablet.
  2. Tik onderaan op Bijdragen.
  3. Tik op de kaart 'Challenge afgerond' op Bijdragen bekijken.

Tip: Nadat de laatste buurtchallenge is afgelopen, kun je een week lang een overzicht bekijken van je persoonlijke bijdragen.

Meer informatie over buurtmijlpalen

• Als de buurt als geheel een mijlpaal bereikt, krijg je een melding.
  • Als jouw bijdrage de buurt heeft geholpen die mijlpaal te bereiken, krijg je een beloning.
  • Als jouw bijdrage de buurt heeft geholpen een eerdere mijlpaal te bereiken, krijg je geen beloning voor de huidige mijlpaal.
  • Je kunt je beloning claimen op elk moment nadat een mijlpaal waaraan je hebt bijgedragen is bereikt, tot maximaal een week nadat de challenge is afgelopen.