Unir-se a un repte de la comunitat a l'aplicació Google Maps

Podeu unir-vos als reptes de la comunitat per donar suport a les empreses locals, compartir la vostra opinió dels llocs que més us agraden i guanyar punts de bonificació a l'aplicació Google Maps. Si hi ha un repte de la comunitat per a vosaltres, el podeu trobar a la pestanya Contribueix.

Important: aquesta funció només està disponible en determinats països.

Unir-se a un repte de la comunitat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Contribueix.
  3. Quan trobeu la secció "Repte de la comunitat", toqueu Mira com funciona.
  4. Per participar en el repte local, toqueu Unir-se als altres.

Contribuir a un repte de la comunitat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Continueu visitant els vostres llocs preferits.
  3. Prepareu una publicació per als llocs que apareixen a la pàgina de reptes de la comunitat. En funció del tipus de repte, podeu afegir fotos, puntuacions o ressenyes o fins i tot suggerir un canvi.

Consell: podeu guanyar punts amb cada publicació. Si assoliu una fita durant un repte, podeu guanyar punts de bonificació. Obteniu més informació sobre els punts, els nivells i les insígnies.

Trobar les contribucions al darrer repte de la comunitat

1. Al telèfon mòbil o a la tauleta, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Contribueix.
  3. A la targeta "El repte s'ha completat", toqueu Mostra les contribucions.

Consell: un cop finalitzi el darrer repte de la comunitat, podeu trobar un resum de les vostres contribucions personals durant una setmana com a màxim.

Informació sobre les fites de la comunitat

• Rebreu una notificació quan tota la comunitat assoleixi una fita.
  • Si les vostres contribucions han ajudat la comunitat a assolir la fita, rebreu una recompensa.
  • Si les vostres contribucions han ajudat la comunitat a assolir una fita anterior, no rebreu cap recompensa per l'actual.
  • Podeu reclamar la recompensa en qualsevol moment després d'haver assolit una fita en què hàgiu contribuït, fins a una setmana després que finalitzi el repte.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda