Cercar i visualitzar vídeos de llocs a Google Maps

Per proporcionar més informació sobre llocs concrets, Google Maps mostra vídeos de YouTube, juntament amb fotos, en algunes fitxes.

Per cercar i visualitzar vídeos de llocs a Google Maps:

1. Al telèfon mòbil o a la tauleta, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior, cerqueu un lloc.
  3. A la part superior de la fitxa, llisqueu cap a l'esquerra a fi de desplaçar-vos per les fotos.
  4. Si trobeu un vídeo de YouTube, es reproduirà automàticament.
    Consell: per obrir-lo en pantalla completa, toqueu-lo.

Suprimir vídeos de YouTube de Google Maps

Si el vostre vídeo de YouTube es mostra a Google Maps i voleu que se suprimeixi, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Contingut.
  3. Al costat del vídeo que vulgueu gestionar, seleccioneu Detalls .
  4. A la part superior, seleccioneu Mostra'n més.
  5. Desmarqueu la casella que hi ha al costat de "Permet la inserció" i, a continuació, seleccioneu Desa.