Løs problemer med talenavigation

Når du navigerer til et sted, kan du få rutevejledning via talenavigation. Se, hvordan du løser problemer med talenavigation på dine mobilenheder.

Trin 1: Slå lyden til på din enhed.

• Sørg for, at lyden er slået til på din telefon. Skru op for lydstyrken, når navigationen er startet.

Trin 2: Sørg for, at talenavigation er slået til i Maps-appen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Start navigation.
  3. Du burde nu kunne se ikonet Lyd Lyd øverst til højre. Hvis du ikke kan se dette, skal du trykke på Ignorer Ignorer og så LydLyd. Du burde nu få rutevejledning via talenavigation i Google Maps.

Trin 3: Skru op for lydstyrken i Maps-appen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger Settings og derefter Navigationsindstillinger og derefter Lydstyrke for talenavigation.
  3. Vælg Høj.

Trin 4: Vælg, hvilke højttalere der skal bruges.

1. Slå Bluetooth til på din telefon eller tablet.
  2. Par din telefon eller tablet med bilens lydanlæg.
  3. Indstil kilden i din bils lydanlæg til Bluetooth.
  4. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  5. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger Settings og derefter Navigationsindstillinger.
  6. Vælg en mulighed:
    • Slå Afspil stemme via Bluetooth til for at høre talenavigation via bilens højttalere.
    • Slå Afspil talenavigation via Bluetooth fra for at få talenavigation via din telefons eller tablets højttaler.
      • Bemærk!
        • I Google Maps til Android version 9.13 og nyere kan du afspille en testlyd. Hvis du vil afspille en testlyd, skal du åbne Google Maps-appen Maps og derefter dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger Settings og derefter Navigationsindstillinger og derefter Afspil testlyd. Du hører derefter følgende: "Sådan lyder det, når du navigerer med Google Maps."
        • Hvis du vil oplade din telefon eller tablet, skal du bruge et USB-kabel, der kun er beregnet til opladning, eller en oplader, der er sluttet til et strømudtag eller en cigarettænder.

Trin 5: Download rutevejledning via talenavigation.

• I nogle tilfælde downloades rutevejledningen via talenavigation ikke, eller også skal den opdateres på din telefon eller tablet. I så fald høres der en ringetone i stedet for rutevejledning via talenavigation.
    1. Opret forbindelse til internettet. Hvis du har en stærk internetforbindelse, downloades rutevejledningen via talenavigation hurtigere.
    2. Hent rutevejledningen.
    3. Brug Google Maps-appen på normal vis. Rutevejledningen via talenavigation downloades, mens Maps-appen er åben.
    4. Når rutevejledningen via talenavigation er downloadet, hører du talekommandoer i stedet for ringetoner, når du navigerer til et sted.