Se vägbeskrivningar för motorcykel

Om du vill se enkla anvisningar när du kör motorcykel kan du växla till vägbeskrivningar för motorcykel.

Viktigt! Den här funktionen är bara tillgänglig på mobila enheter och på vissa platser.

Dessa vägbeskrivningar visar rutter bort från vägar där motorcyklar inte är tillåtna. Du kan ledas mot genvägar längs smalare sidovägar.

1. Sök efter destinationen eller tryck på den på kartan.
  2. Tryck på Vägbeskrivningar Vägbeskrivning längst ned till vänster.
  3. Tryck på Motorcykel Motorcykel och sedan Starta.

Se nästa avfarter

Du kan se de första avfarterna i detalj innan du påbörjar din resa.

1. Tryck på Steg i sidfoten.
  2. Tryck på ett enskilt steg.

Lägg till ett stopp

1. Tryck var som helst på kartan.
  2. Tryck på ett landmärke.
  3. Tryck på Lägg till destination.