Obtenir informació sobre les àrees concorregudes a Google Maps

Utilitzeu Google Maps per saber quan determinades àrees, com ara un barri o un conjunt de carrers, estan més concorregudes que de costum. Podeu utilitzar aquesta informació per evitar les zones en qüestió o bé per explorar-les.

Quan veuré àrees concorregudes?

Quan obriu l'aplicació, Google Maps marca les àrees que són a prop del seu punt màxim de nivell de concurrència. Si toqueu l'etiqueta "Àrea concorreguda" s'obre un gràfic que mostra l'afluència de la zona en diferents moments del dia, juntament amb un directori de restaurants, botigues i llocs d'oci (per exemple, museus). És possible que hàgiu d'ampliar una àrea determinada per veure'n informació sobre el nivell de concurrència.

Com calculem el nivell de concurrència de les àrees

Combinem les tendències de nivell de concurrència en temps real dels llocs d'una àrea, com ara botigues, restaurants, parcs i cafeteries, entre d'altres, per determinar-ne el nivell de concurrència general. Aquestes tendències indiquen l'afluència habitual en una àrea. Quan la zona és a prop del punt màxim d'aglomeració o hi arriba, la destaquem com a "Àrea concorreguda" a Google Maps. Per protegir la privadesa dels usuaris, els nostres sistemes no calculen la informació sobre l'afluència en llocs residencials, com ara cases o pisos.

Per determinar les hores de més afluència, els temps d'espera i la durada de les visites, Google utilitza dades agregades i anonimitzades dels usuaris que han activat l'historial d'ubicacions de Google, que està desactivat de manera predeterminada. Les hores de més afluència, els temps d'espera i la durada de les visites només es mostren si l'empresa obté prou visites d'aquests usuaris. No podeu afegir aquesta informació manualment a la vostra ubicació, i només es mostra si Google disposa de prou dades de visites a l'empresa en qüestió.

Fem servir la privadesa diferencial, que garanteix que les dades d'afluència no es puguin utilitzar per identificar l'usuari. Si els nostres sistemes no tenen prou dades per proporcionar una recomanació de nivell de concurrència anònima i precisa, no publicarem aquesta informació, per la qual cosa pot ser que de vegades no vegeu cap informació de nivell de concurrència en una àrea determinada.

Com definim una àrea

Google Maps ja mostra "àrees d'interès" al mapa (àrees comercials de les quals se sap que tenen una gran concentració d'activitats i coses a fer). Per calcular-ne l'afluència, combinem les tendències d'afluència en temps real de llocs com ara botigues, restaurants, parcs i cafeteries, entre d'altres, a fi de determinar el nivell global d'afluència de l'àrea en qüestió. Quan una àrea és a prop del punt màxim d'aglomeració o hi arriba, la destaquem com a "Àrea concorreguda" a Google Maps.

Important:

Hem implementat una sèrie de mesures de protecció per garantir la seguretat de les comunitats, com ara les següents:

• L'afluència de les àrees no revela mai la ubicació exacta d'una persona. Fem servir una tècnica avançada que s'anomena privadesa diferencial per garantir que totes les dades es mantinguin anònimes, segures i privades.
  • No mostrem mai el nombre total de persones d'una àrea. Només destaquem una àrea quan està concorreguda en comparació amb els seus nivells d'afluència recents.
  • Mostrem l'afluència de tota una "àrea d'interès" predefinida. Aquestes àrees no mostren mai on hi ha exactament una aglomeració de persones.
  • D'altra banda, no calculem les dades de nivell de concurrència dels llocs residencials, com ara cases o pisos.